Haberler

Odaya kitlenip diri diri yakılan kadının cenazesinde annesi baygınlık geçirdi

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, dini nikahlı eşi Gamze Esen ile arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan Fatih Alp Ü. , eşini odaya kitleyerek evi ateşe verdi. Kendi imkanları ile evden çıkan Fatih Alp Ü., dini nikahlı eşi Gamze Esen'i evde bırakarak ölüme terk etti.Genç kadın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi, Eğri Boyun Mezarlığında defnedilen kadının acılı annesi cenaze sırasında dayanamayarak yere yığıldı.

KENDİSİ KAÇTI, EŞİNİ ÖLÜME TERK ETTİ

Nazilli'nin Dallıca Mahallesi Nohutçu Kahveleri mevkisinde önceki gece meydana gelen olayda; halı yıkama işiyle uğraşan ve aynı iş yerinde çalışan Fatih Alp Ü. (41) ile Gamze Esen'in (24) birlikte yaşadıkları dubleks evde patlama meydana gelmişti. İtfaiye ekipleri tarafından evden yaralı olarak çıkartılan Gamze Esen ve kendi imkanlarıyla dışarıya çıkan Fatih Alp Ü., ilk müdahalelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi'ne ardından ise İzmir Bozyaka Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Vücudunun büyük bölümünde cam kesikleri ve yanıklar oluşan Gamze Esen, doktorların tüm müdahalelerine rağmen dün sabaha karşı hayatını kaybetmişti.

Odaya kitlenip diri diri yakılan kadının cenazesinde annesi baygınlık geçirdi

KAPIYI KİTLEYİP EVİ ATEŞE VERMİŞTİ

Patlamayla ilgili olarak itfaiye ve polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, evi Fatih Alp Ü.'nün ateşe verdiği belirlendi. Dini nikahlı eşi Gamze Esen ile bilinmeyen nedenle tartışan Fatih Alp Ü.'nün, Gamze Esen'i üst kattaki bir odaya kilitledikten sonra benzin döküp evi yaktığı iddia edildi. Evdeki incelemede benzin bidonunun bulunduğu, Fatih Alp Ü.'nün de ifadesinde evi kendisinin ateşe verdiğini söylediği öğrenildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Gamze Esen'in cenazesi, Nazilli Yıldıztepe Mahallesi'nde bulunan Kanalyolu Camisine getirildi. Vahşi bir cinayete kurban giden Esen'in cenazesine ailesi, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Esen'in cenazesi öğle namazı sorası kılınan cenaze namazının ardından Eğri Boyun Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Odaya kitlenip diri diri yakılan kadının cenazesinde annesi baygınlık geçirdi

ANNE ACIYA DAHA FAZLA DAYANAMADI

Genç yaşta hayatını kaybeden Gamze Esen'in cenazesinde duygusal anlar yaşandı. Yaşadığı acı nedeniyle ayakta durmakta güçlük çelen anne Şenay Alvan, "Söyleyecek bir şey yok. Yakmış kızımı. Önce darp etmiş, sonra kapıyı önünden kilitleyip ateşe vermiş. Dün gidip evi gördüm, savaş çıkmış gibiydi. Gamze o evden asla çıkamazdı, asla o evden kimse çıkamazdı. Her yer kan, her yer kandı. Kimse çıkamazdı" dedi.

Bir yakınının omzuna sarılarak gözyaşı döken acılı anne, yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak bir anda yere yığıldı. Acılı annenin feryatları, cenazeye katılanların duygusal anlar yaşamasına neden oldu. 112 Acil Servis görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan anne, gözetim altına alındı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, dini nikahlı eşi tarafından odaya kilitlenip benzin dökülerek ateşe verilen evde hayatını kaybeden Gamze Esen'in annesi, cenaze sırasında yaşadığı acıya daha fazla dayanamayarak yere yığıldı.

Odaya kitlenip diri diri yakılan kadının cenazesinde annesi baygınlık geçirdi

Odaya kitlenip diri diri yakılan kadının cenazesinde annesi baygınlık geçirdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (18)

kahrolası fedareller:

onuda yakarak cezalandıracaksın kısasta hayır vardır.

27
0
yanıtYanıtla
Rabbani_Rasta:

ister kızın ister sövün bu öldürülen kızların çoğunluğu karaktere değil de paraya bakan tipler. . . .

11
4
yanıtYanıtla
FB Lİ:

ADAMI DA BİR ODAYA KİTLEYİP CAYIR CAYIR YAKMAK GEREKİR. KISAS VE İDAM GELMEDİĞİ SÜRECE BU ÜLKEDEN HİÇ BİR YOL OLMAZ. . . . .

13
1
yanıtYanıtla
hasan:

ülkede nüfus kalmaz bu vatanda rahat eder bu sayede, haklısın. . .

yanıt0
yanıt0
Angarali:

Dini nikahmi olur 17 yas buyuk biriyle bu cagda...resmen dost hayati yasiyomus O zaman Anne nin akli nerdeymis

9
5
yanıtYanıtla
Adını sen koy:

Ülke sapıklar piskopatlar gerizekalılar ve ultra zenginlerin eline geçmiş

11
0
yanıtYanıtla
Fuat Koç:

Sen kızını niye 17 yaş büyük adamla evlendirilmesine göz yumuyorsun ki...yazık

10
0
yanıtYanıtla
Loca Kaptanı:

İnsan diye yargılayacak mısınız bunları ?

9
0
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ ADAM:

Onu ateşe vereni kör kuyuya atıp ateşe vereceksin ibret olsun aleme

8
0
yanıtYanıtla
fk:

yanlış tercih, her adamcığa güvenip evlenmeyin, rahmeti bol olsun

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title