Haberler

Ata Demirer ile Alara Bozbey, Bozcaada'dan tatil fotoğrafları paylaştılar

Güncelleme:

Evlilik yolunda ilerleyen Ata Demirer-Alara Bozbey çifti, Ege'de aşk tazeledi. Çift, Bozcaada feribotunda çektikleri fotoğrafları Instagram hesaplarında paylaştı.

Evlenecekleri konuşulan Ata Demirer ile Alara Bozbey, Bozcaada'ya giderken çektikleri kareleri takipçileriyle paylaştı. Feribotta çekilen pozları yayınlayan ikili, aşklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

ÜNLÜ ÇİFTTEN TATİL PAYLAŞIMLARI

Güzel oyuncu Alara Bozbey aşkını böyle fotoğrafladı.

Ata Demirer ile Alara Bozbey, Bozcaada'dan tatil fotoğrafları paylaştılar

İkili, rüzgarlı havalı Bozcaada feribotunda birbirlerine verdikleri pozları Instagram'da paylaşıp mutluluklarını gözler önüne serdi.

Ata Demirer ile Alara Bozbey, Bozcaada'dan tatil fotoğrafları paylaştılar

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alara Bozbey Ata Demirer Instagram Bozcaada Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

XXXX PORTİİK:

paran varsa en tipsiz bir erkekte olsan kızlar ve kadınlar sana taparlar paran yoksa dünyanın en yakışıklısı bile olsan yüzüne bile bakmazlar bu ülke artık böyle malesef bu hale getirende malesef ülkeyi yönetenler gelir dağılımındaki uçurum

13
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Aynen öyle kardeş! Çok haklısın! Hayırlı günler.

yanıt1
yanıt0
İzleyici:

Birbirilerine yakışmamışlar.

7
1
yanıtYanıtla
COBAN:

TAVUZ KUSUYLA CIVCIVI GIBI

7
0
yanıtYanıtla
RACO:

hükümet şimdide 65 yaş üstü otobüse bedava binen yaşlılarımızın parasına göz dikmiş mesai saatlerinin yoğun olduğu saatlerde tam bilet parası alacakmış eeee satacak bişey kalmadı tabi şimdi yaşlıların bilet parasına göz diktiniz

3
3
yanıtYanıtla
ulaaan:

ÇOK MANTIKLI HARİKA BİR UYGULAMA. MUAZZAM.

yanıt1
yanıt3
RACO:

bir insan senin gibi gavur tohumu olursa bu uygulamayada böyle sevinir nolacak başka

yanıt1
yanıt2
Saldıray abi:

EYVAH EYVAH FİLİMLERİNİ İLGİYLE İZLEDİM.EYVAH EYVAH 2 MÜKEMMELDİ.MÜJGANDA ROLÜNÜ ÇOK İYİ OYNAMIŞTI.FİLMİN ÇEKİLDİĞI YER OLAN GEYİKLİ İLÇESİDE TAM BİR DOĞA HARİKASI.

4
1
yanıtYanıtla
volkan:

başka birini bulamadın mı bu kadınları anlamak mümkün değil

2
0
yanıtYanıtla
Nil:

Ünün ve paran olursa en güzel kızlar senindir tip mip önemli değil

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title