Haberler

Aslı Bekiroğlu sessizliğini bozdu! İfşa görüntülerinin ardından ilk açıklama

Güncelleme:

Vine adlı sosyal medya platformunda çektiği videolarla adını duyuran ve sonrasında Jet Sosyete ve Benim Tatlı Yalanım gibi dizilerde rol alan oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisine ait olduğu iddia edilen görüntüler bugün magazin gündemine bomba gibi düştü. Aslı Bekiroğlu Instagram hesabından hikaye paylaşarak 'müstehcen video ve fotoğraflar' hakkında açıklamada bulundu.

ASLI BEKİROĞLU'NDAN GÖRÜNTÜLERE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sosyal medyada fotoğraflarımı ve adımı karıştırarak bir takım çirkin yayın kurgulayanlar, yayanlar ve buna bilerek ya da bilmeyerek alet olup paylaşanlar hakkındaki nöbetçi savcılık ve ilgili emniyet kanalıyla gerekli hukuki girişimleri başlattım. Bu kişiler hakkında yasal mercilere suç duyurusunda bulunulmuş olup haklarında maddi ve manevi tazminat davası açılacağını da kamuoyuna bildiririm. Ahlaksız paylaşımlarına adımı farklı yöntemlerle fotoğraflarımı da ekleyerek algı yaratmak isteyen kötü niyetlilere fırsat ve pirim verilmemesini basın ve kamuoyundan rica ederim" ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu'ndan 'müstehcen video ve fotoğraflar' hakkında ilk açıklama geldi!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslı Bekiroğlu Sosyal Medya Haberler

Bakmadan Geçme

Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman?
500

Yorumlar (43)

Adınızı Yazın:

O insanın kendi özel hayatı, niye çekmiş, neden çekmiş kendini ilgilendirir. Onun hayatını sorgulamak hiçbirimizin haddi değil. Kimseyi leylekler getirmedi, annenizin babanızın özel yaşamını böyle ifşa etselerdi hoşunuza gider miydi?

14
20
yanıtYanıtla
Serkan:

Senin annen baban paylaşıyor mu özel durumları, yok o zaman bunu paylaşan düşünsün. İnsanlar konuşuncada suçlu ee yapan!!!

yanıt9
yanıt4
ali:

Bunu paylaşan o kız değil zaten Serkan, hacklenmiş kız! Haberi bile okumuyorsunuz, ama her konuda fikriniz var.

yanıt1
yanıt1
Haso:

Rol vermeyin artık bu tiplere ki haberleri çıkmasın

30
4
yanıtYanıtla
ünsüz:

senin iğrenç görüntülerin umrumda bile değil sen ve senin gibi ünlü olupta toplumun kabul kıldığı ahlak kurallarını hiçe sayan kişiler her zaman toplum ahlak kurallarını 3 kuruşa satan kişilerdir.

31
1
yanıtYanıtla
0131:

alt yapi hazir. . reklamlar bitti gelsin is teklifleri simdi. . .

28
1
yanıtYanıtla
coni:

bu nasil aciklama la fotoyu haber eden diyin kim yaydiysa git onu bul savciliga ver

28
0
yanıtYanıtla
Babo:

Fotolari hiç merak etmiyorum.çirkin be bu

17
7
yanıtYanıtla
ASLI:

Hadi çektin çektirdin , insan öyle video ve resimleri neden telefonunda tutarki. . sonrada suçu izleyende bull :) iyi valla. en az hecklenmesi kadar saçma va aptalca bi durum bu.

9
4
yanıtYanıtla
linkver:

kardes link varmı sen onu soyle?

yanıt1
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title