Haberler

Aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım'ın aileleri tanıştı

Güncelleme:

Kısa bir süre önce oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan Hadise, iki aileyi tanıştırdı. Yıldırım'ın ailesi müstakbel gelin adayı Hadise'yi samimi tavırlarından dolayı çok sevdi.

Şarkıcılığın yanı sıra yıllardır O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Hadise, oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkı Hadise'nin Yıldırım'ın köpeğiyle fotoğraf paylaşmasıyla ortaya çıktı. İkilinin yeni başlayan ilişkisinin sürpriz detayları ise belli olmaya başladı.

AİLELER TANIŞTI

Posta'da yer alan habere göre: Şarkıcı Hadise, 'Hekimoğlu' dizisinde doktor 'Mehmet Ali'yi oynayan Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başladı. Magazin kulislerinde dolaşan bilgilere göre, ikilinin ilişkisinin temeli yaklaşık 4 ay önce Hadise'nin yakın arkadaşı oyuncu Seda Bakan tarafından atıldı. Hadise ile Kaan Yıldırım'ın aileleri de tanıştı hatta Yıldırım'ın ailesi, Hadise'yi çok sevdi.

Aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım'ın aileleri tanıştı

FOTOĞRAFTAKİ KÖPEK DETAYI AŞKI ELE VERMİŞTİ

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hadise, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir köpekle çektirdiği fotoğrafını iki adet siyah kalp emojisiyle paylaştı. Hadise'nin fotoğraf çektirdiği Benek isimli köpek ise yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'ın köpeği olduğu ortaya çıktı.

Aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım'ın aileleri tanıştı

Aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım'ın aileleri tanıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Bora Füzesi Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

Adınızı Yazın:

Nikahsız aynı evde yaşamak aşk mı oldu ? Gençliğe çok çok kötü örnek oluyorlar . Bu şekilde ilişkiler hayvanlar aleminde olur ancak !!!!

74
10
yanıtYanıtla
Brawoo:

Tebriklerrrrrrr. Sözün bittiği yer!!!

yanıt0
yanıt0
TARİHÇİ:

Biz aileleri tanıştıramadık daha 3 yıldır işsisiz çünkü

51
1
yanıtYanıtla
TURAN:

BOŞ iNSANLARIN SAHTE HAYATLARI ))

45
3
yanıtYanıtla
hahahaha:

zevkine tüküreyim senin hadise, ben varken buna mı kaldın

24
16
yanıtYanıtla
Puhahahahaha:

Yeah kes lan şamatayı lavuk

yanıt1
yanıt1
xD:

yarıldım hahaha

yanıt2
yanıt0
Puhahahahaha:

Yürü lan sibob

yanıt4
yanıt4
hjhy:

YAKIŞMADI ÇERKES KIZI. EDEPLİ AKILLI KENDİNE GÖRE BİRİ OLSA BARİ. BU ADAMDAN HAYIR GELMEZ.

5
9
yanıtYanıtla
Adam50:

yakışır olay gibi hatun

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title