Haberler

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

Güncelleme:

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı heyecanla beklenirken yeni bölümden ilk sahne sevenleriyle paylaşıldı. Deniz Can Aktaş ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerde olduğu Aşk Ağlatır, Nalan'ın beklenmedik hamlelerine sahne oldu. Aşk Ağlatır ne zaman? Aşk ağlatır yeni bölüm fragmanı ve daha fazlası haberimizde…

5. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Aşk Ağlatır 5. yeni bölüm 6 Ekim'de Show TV'de olacak. Yayımlanan ilk sahne de ise: Yusuf, yanında sürpriz bir konuk ile Ada'nın evinin önünde onu bekler. Ada, Yusuf'u gördüğü kadar misafiri gördüğüne de hiç olmadığı kadar sevinir.

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

AŞK AĞLATIR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Nalân, bu olayı Yusuf ve Ada aşkını imkânsız hale getirmek niyetiyle acımasızca kullanır. Sözde Yusuf onu terk ettiği için canına kıymaya kalkmıştır. Daha önce de böyle bir olay yaşandığı için Yusuf durumdan şüphelenmez ve içi kan ağlasa da Nalân'a hayat boyu bağlılık sözü verir.

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

Ada ise derin bir aşkla bağlandığı Yusuf'u kaybettiğinden habersiz, dayısının ve yengesinin peşinden İstanbul'a gelen Mustafa'dan kurtulmayı patronu Rüzgâr sayesinde başarır. Diğer yandan, Rüzgâr'ın ailesinin evinde bir yardımcı krizi yaşanmaktadır. Rüzgâr'a vefa borcunu ödemek isteyen Ada; teklifi coşkuyla karşılar. Rüzgâr gibi anlayışlı, yardımsever bir insanın anne ve babası ne kadar zor olabilir ki?

Aşk Ağlatır 5. bölüm fragmanı yayımlandı! Aşk ağlatır 4. bölüm izle

OYUNCU KADROSU

Ekranların fenomen haline gelen dizisi Aşk Ağlatır'ın kadrosunda: Deniz Can Aktaşi Hafsanur Sancaktutan, Yağız Can Konyalı, Eda Şölenci, Oktay Çubuk, Deniz Altan, Durul Bazan, Pelin Öztekin gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title