Haberler

Asel Köroğlu İsimli Yarışmacı, Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vurdu

Güncelleme:

İlgiyle izlenen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan 18 yaşındaki Asel Köroğlu, hızlı konuşması, heyecanı ve ses tonuyla yarışmaya damga vurdu.

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümüne renkli kişiliğiyle 18 yaşındaki Asel Köroğlu damga vurdu.

MURAT YILDIRIM UYARDI

Hızlı konuşması, heyecanı ve ses tonuyla sosyal medyaya damga vuran genç yarışmacı, Murat Yıldırım'ın zaman zaman uyarılarıyla da karşılaştı.

ASEL KÖROĞLU KİMDİR?

Asel Köroğlu 2000 yılında Ankara'da doğdu. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Uluslararası Ticaret hazırlık sınıfı öğrencisi. Asel Köroğlu kazandığı parayla, annesine kuaför dükkanı açmak, bağışta bulunmak ve eğitim hayatında kullanmak istiyordu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500

Yorumlar (67)

ANKARAGÜÇLÜ:

ŞIMARIK, KÜLTÜR YOKSUNU, HİÇBİR SIKINTISI OLMAYAN, BATI HAYRANI,

21
1
yanıtYanıtla
sessiz sedasiz:

samimiyetle laubaliligi karistirmislar. ciddiyetsiz genclik.

19
2
yanıtYanıtla
YAKIŞMAMIŞ:

ANNESİNİN KAHKAHASINA NE DEMELİ. . BU YARIŞMAYA BU TİPLER YAKIŞMAMIŞ

18
2
yanıtYanıtla
Ali:

cumhuriyet tarihinde Rahmetli ATATÜRK döneminde dolar hep kuruşta gezmiş Gazi hem askeri Deha hem Ekonomide deha tambir lider

8
10
yanıtYanıtla
Tunç:

O adami söyleme bana nefret ediyorum

yanıt2
yanıt3
atarlı genç:

özel üniversitede okuyan zengin züppe ve yarım akıllılar profesörler ve işadamlarına yönelik bilgi yarışma programı

14
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BİR AYA KALMAZ BİR DİZİDE GÖRÜRÜZ

15
1
yanıtYanıtla
x216:

Şimdi birileri çıkıp bu gereksiz insanı da sosyal medya da ünlü yapar.

14
1
yanıtYanıtla
gerçekçi:

çok zor mülakatı olan bir yarışma. . nasıl olmuşta mülakatlardan geçmiş bu kız şaşırdım doğrusu asalak bir tipe benziyor şımarık ukala nasıl geçmiş mülakatlardan acaba???

13
2
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

O ZAMAN BANA DA UZATSANIZA ŞURADAN BİR TORPİL

yanıt1
yanıt0
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title