Haberler

Asansörde kendisini taciz etmeye çalışan adamı etkisiz hale getirdi

Güncelleme:

Sosyal medyada yayılan ve kısa sürede gündem olan bir görüntüde; asansöre binen bir kadının tacize maruz kaldığı anlar yer aldı. Asansörde bulunan bir adamın taciz girişimini, tekme ve yumruk atarak savuşturan kadın büyük takdir topladı. O anlar saniye saniye asansörün güvenlik kamerasına yansıdı.

TACİZ ETMEYE ÇALIŞTI

Görüntülerde, bir adamın asansöre binen kadının ardından geldiği ve taciz girişiminde bulunduğu anlar yer alıyor. Tacizci adam, kadının arkasına geçerek yakınlaşmaya çalışıyor ancak durumu fark eden kadın bulunduğu yeri değiştiriyor. İlk girişiminde başarısız olan adam ikinci kez kadının arkasına geçerek elini kadının omzuna atıyor.

YUMRUK VE TEKMEYLE ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Omzuna atılan eli bir çırpıda savuşturan kadın, tacizci adama önce yumruk atıp ardından sendeleyen adamı tekmeyle etkisiz hale getiriyor. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin kahramanı korkusuz kadın, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük takdir topladı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

Yılmaz:

İşte her zaman yazdığım gibi eger kadın istemese oyunun içinde niyeti yoksa sapıkların oyuna gelmez. .

13
28
yanıtYanıtla
turbo:

kadın istemese olmaz diyen zihniyetsiz !! çocuklara hayvanlara bile taciz ve tecavüz edenler var hayvanlar ve çocuklardamı istiyor ??? burdan tam suratının ortasına okkalı bir yumruk sallamak istiyorum zihniyetsizzzz !!!!

yanıt52
yanıt2
balta:

hay ben senin zihniyetine

yanıt12
yanıt1
Mehmet:

Başına gelirse görürsün çağ dışı zihniyet...

yanıt10
yanıt0
Ilayda:

Buu nasıl bir zihniyet????

yanıt0
yanıt0
Karen:

Cahillikte ve sapıklıkta daha ne kadar ileri gidilebilir diyorum ve bu tip yorumlar çıkıyor cidden bu tür düşünen (!) İnsanlarla gün içersinde aynı mekanlarda bulunuyoruz. Ne yazık! Bu yorumu yapan ve destekleyen kişiler uçsuz bucaksız bomboş bir hiçlik taşıyorlar kafalarının içersinde, beyinden bi haber.

yanıt6
yanıt0
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET..:

SADECE SOSYAL MEDYADA YAYINLANMAK İÇİN ÇEKİLMİŞ, SENARYODAN İBARET BİR RESİM, VİDYO. . . NERDE OLMUŞ? NE ZAMAN OLMUŞ? HİÇ BİR BİLGİ YOK. KURGU HABER.

25
1
yanıtYanıtla
Bravo sana dedektif:

Ya zaten herşey kurgu size kalsa ülkede sherlock holmes gibi geziyorsunuz ama onunla hiç bir ilginiz olmuyor.

yanıt0
yanıt0
Burak Çan:

Kurgu Gerçek Deyil.

16
7
yanıtYanıtla
ELLERİNE SAĞLİK:

Elin Karısına,Kızına GÖZ DİKEN PİSLİK MAHLUKA Hayatın DERSİNİ vermiş.ELLERİN DERT GÖRMESİN CESUR ABLA.....

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title