Haberler

Artvin Bakan Özhaseki: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gerekirse Kendini de Öz Eleştiriye Tabi Tutuyor

Bakan Özhaseki: Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerekirse kendini de öz eleştiriye tabi tutuyorÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Artvin'de partisinin Merkez İlçe Başkanlığı 6'ıncı Olağan Kongresi'nde konuştu.

Bakan Özhaseki: Cumhurbaşkanı Erdoğan, gerekirse kendini de öz eleştiriye tabi tutuyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Artvin'de partisinin Merkez İlçe Başkanlığı 6'ıncı Olağan Kongresi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ' İstanbul'a ihanet ettik' sözlerini değerlendiren Bakan Özhaseki "Recep Tayyip Erdoğan, gerekirse kendini de öz eleştiriye tabi tutuyor. Silüetlerle ilgili bunu söylemiştir. Ne olur şu dürüstlükten birazda sizinkiler nasibini alsa, doğru konuşsalar keşke sizinkiler de" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Artvin'e gelerek AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı 6'ıncı Olağan Kongresi'ne katıldı. Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kongrede konuşan ve görev yaptığı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki dönemi anlatan Bakan Özhaseki şunları söyledi: "Artvin Belediyesi gibi biz de Kayseri Belediyesi'ni CHP'den aldık. CHP'den belediyeyi teslim almanın ne olduğunu iyi bilirim. Belediyeyi devraldığımızda şehrin yarısında sağ, yarısında da sol mafya hakimdi. Bunların izni olmadan vatandaş belediye ihalesine giremezdi. Kayıp kaçaklar yüzde 60, 70'lerdeydi. Herkes belediyeden alacaklıydı. Belediye işçilerine aylarca maaş ödememiş, ikramiyeler de birikmişti. Bugün internette haberlere bakarken Kılıçdaroğlu konuşmuş: 'Biz şöyle belediyecilik yaparız, böyle belediyecilik yaparız' demiş. Lafta yapılır dediğin gibi olur ama işin gerçeğine gelince CHP belediyeciliği benim anlattığım gibidir."

"İSTANBUL'A KİM İHANET ETTİ BEN SİZE SÖYLEYEYİM"

Türkiye'de belediyecilikte 2002 yılının dönüm noktası olduğunu kaydeden ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ' İstanbul'a ihanet ettik' çıkışını değerlendiren Bakan Özhaseki şöyle konuştu: "Türkiye'de bazı işlerin dönüm noktası vardır. Belediyecilikte dönüm noktası 94. Yılıdır, iktidarlarda da dönüm noktası 2002 yılıdır. Geçenlerde Sayın Cumhurbaşkanımız ' İstanbul'a ihanet ettik' gibi bir söz söyledi. Plan bütçe komisyonunda CHP'liler sürekli bana soruyor. Dedim ki birkaç bir şey söyleyeceğim bu konuda. Doğru Sayın Cumhurbaşkanımız bunu söyledi. Neyle ilgiliydi söylediği; siluetlerle ilgili. Birincisi Türkiye Cumhuriyeti tarihinin düşündüğünü net söyleyen, dobra, dürüstlükle emsali olmayan tek lider var Recep Tayyip Erdoğan, gerekirse kendini de özeleştiriye tabi tutuyor. Siluetlerle ilgili bunu söylemiştir. Ne olur şu dürüstlükten birazda sizinkiler nasibini alsa, doğru konuşsalar keşke sizinkilerde. İstanbul'a kim ihanet etti ben size söyleyeyim. Sene 1950-1960'lar, İstanbul'da gece kondu sayısı 60 bin civarında, 1994 senesinde Sayın Cumhurbaşkanı belediyeyi devraldığında gecekondu sayısı 640 bin, 700 bine yakın da kaçak yapı var. Yaklaşık 1 milyon 350 bin, kim ihanet etti size göre? 1950'lerde 1960'larde kim vardı? O dönemde CHP vardı." Konuşmaların ardından kongreden ayrılan Bakan Özhaseki, Valilik ve Belediyeyi de ziyaret etti. Öte yandan tek liste ile gidilen kongrede Şenol Alparslan AK Parti Artvin Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Özhaseki İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title