Haberler

Arsenal, Orkun Kökçü'ye kancayı taktı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü'yü gözüne kestirdi. Hollanda ekibi 19 yaşındaki oyuncu için 15 milyon euro talep ediyor.

Arsenal, Feyenoord'da oynayan Orkun Kökçü'nün transferi için harekete geçiyor. Daily Mail'de yer alan habere göre İngiliz ekibi, Türkiye U21 Milli Takımı'nda da oynayan ve Avrupa'nın en önemli genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen Orkun Kökçü'yü kadrosuna katmak için Hollanda temsilcisine yaz transfer döneminde resmi teklif yapmaya karar verdi.

FEYENOORD İLE 2023 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Haberde, Arsenal'in 18 aydır yakından takip ettiği genç yıldızın transferini EURO 2020 öncesi tamamlamak istediği belirtilirken Feyenoord yönetiminin genç yıldız için 15 milyon euronun üzerinde bir teklif beklediği ifade edildi. 19 yaşındaki Orkun Kökçü'nün altyapısından yetiştiği Feyenoord ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Daily Mail Feyenoord Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (5)

Gerçek Andresmo:

Bu çocuk Beşiktaş da oynamak istedi 2 sene önce. Ailesi ile yönetimle görüşmek için İstanbula bile gelmişti. Ama fikret orman yönetimi almadı bu adamı. Sonra feyenord ile sözleşme imzaladı.

6
1
yanıtYanıtla
Memleketim:

Onlar 13 milyona ister ve satar, biz yildiz ünvani verdigimiz kazmalari 3 milyona satamayiz.

5
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Bu kim la UGANDA milli takımında mi oynuyo???

2
2
yanıtYanıtla
Ozan Tufan:

Ben daha iyi top oynuyom nasıl olur bu

2
1
yanıtYanıtla
Harun Taner...:

Kendisi EMİRDAĞ''lıdır, halis Türk Vatandaşıdır.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title