Haberler

Arsenal'ın Yıldızı Lacazette, 4 Gol Atan Gomis'i Tebrik Etti

Güncelleme:

İngiliz ekibi Arsenal'da forma giyen Lacazette, Karabükspor maçında 4 gol atan Bafetimbi Gomis'i tebrik etti.

Arsenal'ın golcü oyuncusu Alexandre Lacazette, Kardemir Karabükspor'a attığı 4 golle maça damga vuran Bafetimbi Gomis'e sosyal medyadan mesaj gönderdi.

Fransız futbolcu, kariyerinin en skorer sezonunu geçiren Gomis'in Instagram paylaşımının altına, "Saygılar" yorumunu bıraktı.

Alexandre Lacazette

JARDEL'İN REKORUNU KIRDI

Bafetimbi Gomis, ligdeki 24 gollük performansıyla Mario Jardel'e ait olan, Galatasaray tarihinin bir sezonda ligde en çok gol atan yabancı oyuncusu unvanının yeni sahibi oldu. Jardel'in 2000-2001 sezonunu ligde 22 golle tamamlayarak elinde bulundurduğu rekoru 17 yıl sonra kırmayı başaran Gomis, kalan haftalarda bu istatistiği daha da geliştirme şansına sahip.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Jardel Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

şimdilik:

sadece gol attı daha devamı var fbli kaplan volkan suyu ısıt hazır ol gomis geliyor

20
7
yanıtYanıtla
Fb l i:

Gs de kadıköy galibiyeti göremedi bir tane göreceğede benzemiyo

yanıt8
yanıt18
KOZANLI:

BULDUNUZ DİŞİNİZE GÖRE Bİ TAKIM ATANIZ DEMİ :))

7
15
yanıtYanıtla
Gomis:

Kardeş her takım eşit olarak maç yapıyo yiyosa tuttuğun takımda atsın bırakın bu zırvalamayı 34 maç var en çok puanı toplayan şampiyon olur onu yendi buna yenildi ile değil

yanıt9
yanıt2
Hadi ordan:

Gomis bi tanedir

11
2
yanıtYanıtla
MY~:

Yazık sizin karakterinize!. . bu bi derbi değil, dişinize göre bi takım değil 7 gol atasınız. . yenersiniz tamamda bu kadar fark atılması ego tatmininden başka bişey değildir. AYIP !

0
9
yanıtYanıtla
FENER:

KLASİK BİR YORUM AMA BİR FENERBAHÇELİ OLARAK 6alatasaray DA BU ZAMANA KADAR EN ÇOK SAYGI DUYDUGUM FUTBOLCU HERŞEYİYLE BİR SPOR ADAMI BAFETEMBİ GOMİS GÜZEL ADAMSIN

1
6
yanıtYanıtla
yorumcu:

Değerli okurlarımız; 7-0 ı görünce yarası yeniden açılan f7spor taraftarından yorumları okudunuz. Şimdi farklı haberleri okumaya devam edebilirsiniz.

yanıt5
yanıt1
Reis:

Gomis çok iyi bir golcü. Bu ligin üstünde bir kaliteye sahip. Ama GS neredeyse sıkıntılı olmayan tek bölgesi de santrafor hattı. O bölgede dahi Gomise bir şey olsa oynayacak adam Eren. GS bu vasat kadroyla çok iyi puanlar topladı. Bunun mimarı da Tudor oldu. Bakalım Terim ne kadar daha yürütecek bu kervanı.

1
2
yanıtYanıtla
ANGARALI:

fener başakşehir beşiktaş maçlarında görmek lazım

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title