Haberler

Arda Turan'ın Sürpriz Evlilik Teklifinin Altından Bebek Çıktı

Güncelleme:

Uzatmalı sevgilisi Arda Turan'ın 5 kıratlık tektaş yüzükle evlilik teklif ettiği Aslıhan Doğan'ın hamile olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Arda Turan'ın Aslıhan Doğan'a yaptığı sürpriz evlilik teklifinin nedeni ortaya çıktı. Aslıhan Doğan'ın hamile olduğu ve çiftin 15 gün içinde evleneceği iddia edildi.

5 KIRATLIK YÜZÜKLE TEKLİF

Arda Turan önceki akşam yakın arkadaşı Saffet Ulusoy'un doğum gününde Aslıhan Doğan'a 500 bin TL değerinde 5 kıratlık tektaş yüzükle evlilik teklif ederek büyük bir sürprize imza atmıştı.

Arda Turan'ın Sürpriz Evlilik Teklifinin Altından Bebek Çıktı

ASLIHAN DOĞAN HAMİLE

Habertürk Gazetesi'nden İsmail Uygur'un haberine göre, Arda Turan'la iki kez ayrılıp barışan Aslıhan Doğan'ın hamile olduğu iddia edildi. Turan ve Doğan, haftaya Çırağan Sarayı'nda nişan ve kına gecesi yapıp bir sonraki hafta Marmaris'te dünya evine girecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli? 2024 YKS NE ZAMAN? YKS'ye kaç gün kaldı? TYT- AYT- YDT hangi tarihte yapılacak?
500

Yorumlar (20)

PASSENGER:

Benim bildiğim önce evlilik teklifi edilir sonra çocuk yapılır. Ama konu zeki çevik `ahlaklı` futbolcumuz olunca hiç şaşırmadım

13
0
yanıtYanıtla
SARI KIRMIZI:

Önce evlenilir sonra Allah kısmet ederse çocuk olur bu nedir arkadaş işler tersine döndü. (Allah korusun)

11
0
yanıtYanıtla
aliyar:

Secdeci arda nikahsız oluyor demek bu işler senin kitapında. Ama sen paraya secde ediyon galiba

10
0
yanıtYanıtla
Yadigar kaya:

Kırat değil cahil karat karat??

9
0
yanıtYanıtla
paçozsevmem:

KENDİLERİNE YAKIŞIR. KIZ TAM KARA KAÇAN.

8
0
yanıtYanıtla
Anti iftira:

Tam bilmeden yorum yapmayın sonra gidip helallik istemek zorunda kalacaksınız.

8
0
yanıtYanıtla
sercan:

dünya evimi kalmış girmiş zaten

8
0
yanıtYanıtla
FATİH:

ÖNCE ÇOCUĞU SONRA İLİŞKİNİN ADINI KOY ADET OLDU ARTIK HAMİLE BIRAKIP EVLİLİK TEKLİF ETMEK

7
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

mercimeği fırına çoktan vermişler demek

6
0
yanıtYanıtla
Orca:

Oho fırınlanmış demek ki evlilik şart

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title