Haberler

Arda Turan'dan son dakika Galatasaray açıklaması

Güncelleme:

Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Arda Turan, "Ben Galatasaray Spor Kulübü'ne hiç yanlış yapmadım. Arda Turan ismi üzerinden Galatarasay'da bir tartışma yaşanmışsa, yaşanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Çünkü aslolan Arda Turan değil, Galatasaray Spor Kulübü'dür." açıklamasında bulundu.

Medipol Başakşehir ile sözleşmesini feshettikten sonra adı Galatasaray ile anılan ve Fatih Terim ile Mustafa Cengiz'in ters düşmesine neden olan Arda Turan, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Arda Turan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Türk futbolunun değerli üyeleri… Sevgili Galatasaraylılar… Son dönemde yaşanan gelişmelerle ilgili üzüntülerimi ve düşüncelerimi açıklama ihtiyacı hissettim. Galatasaray benim çocukluk hayalim, çocukluk aşkım. Ne mutlu bana ki, hayallerim gerçek oldu ve o forma altında Arda Turan oldum. Ben o renkleri çok sevdim. Konu sarı kırmızı olunca da, hayatım boyunca hiç bir talebim, bir şartım olmadı. Gittiğim her yerde Galatasaray sevgimi göğsümü gere gere ifade ettim. Atletico Madrid'e de, Barcelona'ya da Galatasaraylı Arda Turan olarak gittim. Bununla da iftihar ettim.

"ASLOLAN GALATASARAY'DIR"

Evet, yanlışlarım oldu. Bunun bedelini de yine ben ödedim. Ama sevindiğim tek bir şey var. Ben Galatasaray Spor Kulübü'ne hiç yanlış yapmadım. Bu benim en büyük mutluluğum. Ve hep öyle de kalacak. Arda Turan ismi üzerinden Galatarasay'da bir tartışma yaşanmışsa, yaşanıyorsa bu benim en büyük üzüntüm olacak. Çünkü aslolan Arda Turan değil, Galatasaray Spor Kulübü'dür. Ben bunu hiç unutmadım.

"İÇİMDEKİ GALATASARAY AŞKI HEP AYNIDIR"

Bundan dolayı, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu'nun kararını saygıyla karşılıyorum. Ve kendilerine teşekkür ediyorum. Bu süreçte bana destek veren, sevgilerini ileten başta ultrAslan olmak üzere tüm Galatasaray taraftarına teşekkürlerimi iletiyorum. Hayatım boyunca onların desteğini her zaman arkamda hissettim. Birkaç özel kelime de Fatih hocam için. Yaşanan tüm zorlu süreçlere rağmen, en ihtiyacım olduğu anda bana yardım elini uzattığı için, şefkatini ve sevgisini bana hissettirdiği için kendisine minnettarım. En karamsar olduğum anlarda yine bana yol gösterici oldu. Benim ve ailemin babası çocuğumun dedesidir. Hayatım boyunca da öyle olacaktır. Şartlar ne olursa olsun İçimdeki Galatasaray aşkı hep aynıdır. Dualarım her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın başarısı için olacak.

MİLLİ OYUNCULARA DESTEK

Ve değerli spor kamuoyuna. Her bir kulübümüzün, oyuncumuzun başarısı Türk futbolunun başarısı olacaktır. Başta Milli Takımımız olmak üzere sahada ter döken, mücadele eden futbolcu kardeşlerime ve kulüplerimize yürekten başarılar diliyorum. Yüreğim her zaman onlarla birlikte olacak."

Arda Turan'dan son dakika Galatasaray açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Kulübü Atletico Madrid Galatasaray Arda Turan Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (54)

Suat DENİZ:

Arda bir dünya markasıdır. Ardayı anlamak bilmek erdemliliği aklı başında olmayı hatta adam olmayı gerektirir.

5
31
yanıtYanıtla
peh peh:

sen adam görmemişsin birader bu adamı anlamak ancak kardan adam olmayı gerektirir. . .

yanıt10
yanıt0
Fener kolik:

Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak

9
22
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Yav bi git ben ölümüne galatasaraylıyım bence herkes bir gün galatasaraylı olacak bekleyin 2050 yılını

yanıt6
yanıt3
TEK GERÇEK GS:

Geriye Kalan 364 günde Galatasaraylı olacak.

yanıt9
yanıt5
gsli:

herkesi kendin gibi karekter yoksunumu sandın

yanıt4
yanıt8
gsli:

herkesi kendin gibi karektersizmi sandın

yanıt4
yanıt9
polat:

fenevi savunacağına git tuvalet temizliği yap daha şerefli bir iş yapmış olursun sil süpür çiçek gibi yap

yanıt5
yanıt4
duran tekerlek:

dibi gördün. şimdi pişman oldun. zamanında adam olsaydın da böyle olmasaydı sonun!

19
2
yanıtYanıtla
Adamın biri:

Bırak Len Trübinlere oynama. Balon herif.

14
7
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title