Haberler

Arda Turan, 2 Buçuk Milyonluk Yeni Oyuncağıyla Gecelerde

Güncelleme:

Nişanlısı Aslıhan Doğan ile birlikte gecelerde boy gösteren Arda Turan, basın mensuplarının sorularına sinirlenerek yaklaşık 2 milyon 500 bin TL'lik aracına binip uzaklaştı.

İstanbul Başakşehir'in yıldızı Arda Turan, nişanlısı Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve sevgilisi Katre Yırtıcı'yla 'Hadi Be Oğlum' filmini izledi.

"ÖRF VE ADETLERİMİZ VAR"

Futbolcu, "Bebek için evleniyorlar" iddialarına, "Örf ve adetlerimiz var, ayıp ediyorlar" şeklinde yanıt verdi.

İKİ BUÇUK MİLYONLUK ARABAYA BİNİYORLAR

İkili, 550 bin euro (yaklaşık 2 milyon 500 bin TL) değerindeki, futbolcunun Bentley Bentayga marka cipine binerek uzaklaştı.

İşte geceden kareler;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arda Turan Başakşehir İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

1 gram en ufak bir gram hakkım varsa zehir zıkkım olsun. haram olsun sana ve tüm futbolculara. tüm sanatçılara. beni asgari ücretle köle gibi çalıştıran sistemin tüm sorumlularına. hakkım haram olsun

13
1
yanıtYanıtla
ALİÇO:

EŞŞEGE ALTIN SEMER VURMUŞLAR . . . .

8
1
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Rezil aşlık görgüsüz pis kro

8
0
yanıtYanıtla
hakan:

vay beyinsiz o arabaya o bacaksız hatun alınırmı lan

3
3
yanıtYanıtla
Kenan bakır:

Adam gibi adam bu çocuk daha medya ne istiyor bundan anlayamadım. Okadar laflara kelimelere rağmen sesini çıkarmıyor. Asaletini koruyor. Vala helal olsun Arda’ya

1
4
yanıtYanıtla
KARTALİÇE:

ARDA ZATEN FUTBOLU İLE DEĞİL ANCA BÖYLE MAGAZİNSEL ŞEYLERİ İLE BOY GÖSTERİTOR.

5
0
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Şu adam bana ne kadar itici geliyor sırf yorum yapmak için girdim haberi okumadım

5
0
yanıtYanıtla
adam:

arda zaten istanbul gecelerini unutamadığı için barçada iş yaapamadı. adam her hafta istanbula geliyordu. ah istanbul ahh.

3
1
yanıtYanıtla
KISACA HT:

LA Bİ BU GEVŞEGİ SEVEMEDİM İTİCİ GEVŞEK

4
0
yanıtYanıtla
Gerçek bu:

Milletin parası çenemizi yorar ancak

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title