Haberler

Arda'dan Ozan Tufan'a: Sen Avrupa'da Oynamalısın

Güncelleme:

Trabzonspor, ara tranferin son gününde yaptığı Ozan Tufan hamlesinde istediğini alamadı, Bursa'nın hocası Şenol Güneş'in bu transferin gerçekleşmemesinde başrol oynadığı ortaya çıktı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 2 Şubat 2015'te yani transferin son gününde Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile masaya oturdu. Hacıosmanoğlu'nun, Ozan ve Şener için 7.75 milyon Euro artı 3 futbolcu gibi cazip teklifine Bölükbaşı "Ret" yanıtı verdi. Ancak bu kararının altından Trabzon'un efsane ismi ve şu anda Bursa'nın başında olan Şenol Güneş çıktı.

"SATARSAK HOCAYLA SORUN YAŞARIZ"

Bölükbaşı'nın "Şenol Hoca, Ozan ve Şener'i vermek istemiyor. Satmaya kalksak hocamızla sorun yaşarız. Hepsinden önemlisi bunu Bursa halkına anlatmayız" diyerek "Hayır" yanıtını verdiği ortaya çıktı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay da "Ozan ve Şener için Bursa ile anlaştık ama Şenol Hoca izin vermedi" ifadeleriyle gerçekleşmeyen transferin perde arkasını anlattı.

ARDA, 'AVRUPA'YA GİT' DEMİŞ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ozan Tufan'ı, Fenerbahçe'ye gitmesi için ikna etmeye çalıştığı söylenen Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak Bordo- Mavili kulübün yetkililerinden biri Arda'nın Trabzon'un devreye girmesinden sonra Ozan'ı arayarak, "Sen Avrupa'da oynamalısın" dediği ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Atletico Madrid Arda Turan Ozan Tufan Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

NeyseMobil-IOS:

Bunlar hep yalan...Ozanın piyasasını arttırmak için yapılıyor...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title