Haberler

Antoine Griezmann, Atletico Madrid'den Ayrılma Kararı Aldı

Güncelleme:

Antoine Griezmann, sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağını açıkladı. Griezmann, ''İnanılmaz beş yıl oldu. Her şey için çok teşekkür ederim.'' dedi.

Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmann, kulüp başkanı Angel Gil Marin ve teknik direktör Diego Simeone ile bir görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli oyuncu, bu toplantı sonrasında takımdan ayrılacağını açıkladı. Fransız yıldız, Atletico Madrid formasını son kez Levante karşılaşmasında giyecek.

BARÇA 125 MİLYONU GÖZDEN ÇIKARDI

Başta yıldızlar topluluğu Barcelona olmak üzere birçok dev takımla adı anılan Griezmann'ın 125 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Barcelona'nın bu rakamı ödeyip, Antoine Griezmann ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia ediliyor.

Antoine Griezmann, Atletico Madrid'den Ayrılma Kararı Aldı

MADRİD FORMASIYLA 133 KEZ AĞLARI SARSTI

Antoine Griezmann, sezon sonunda Atletico Madrid'den ayrılacağını bir videoyla duyurdu. Fransız yıldız, "İnanılmaz beş yıl oldu. Her şey için çok teşekkür ederim." sözleriyle Atletico'ya veda etti. Atletico Madrid formasını 256 kez giyen Griezmann, 133 gol attı, 50 asist kaydetti. Fransız yıldız Atletico formasıyla 1 UEFA Avrupa Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 de İspanya Süper Kupası kazandı.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antoine Griezmann Atletico Madrid Gil Marin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

Buz gibi CACIK:

Şu adamı İngiltere Ligine yakıştıran tek ben miyim?

6
3
yanıtYanıtla
realx:

evet tek sensin hadi görüsürüz

yanıt10
yanıt3
vezir42:

real madrid hamle yapıp hazard griezman pogba mümkünse mbapbe veya neymardan birisini alıp tekrar kurması lazım yıldızlar karmasını yoksa sonu kötü

6
2
yanıtYanıtla
VEDAT:

Ronaldoyu Kaptırdı Mal Herifler

yanıt0
yanıt0
99.................:

Griezmann FENERE git Real Madrid''te harcanırsın:):):):):)

3
4
yanıtYanıtla
Havuç:

Sen ne güzel espri yapıyorsun öyle.

yanıt3
yanıt0
adam:

adam gibi adam kariyeri icin önemli bir adim

2
1
yanıtYanıtla
Müge boz:

diagne ile takas edilecekmiş

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title