Haberler

Antalyasporlu Podolski'den Galatasaray paylaşımı: Mayıslar bizimdir

Güncelleme:

Antalyaspor forması giyen Galatasaray'ın eski oyuncusu Lukas Podolski, Twitter hesabından, "Mayıslar bizimdir" paylaşımı yaptı. Alman oyuncu, gelen tepkiler sonrasında yaptığı paylaşımı sildi.

Devre arası transfer döneminde Antalyaspor'a transfer olan Alman futbolcu Lukas Podolski, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından flaş bir paylaşımda bulundu.Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Podolski, "Mayıslar bizimdir" paylaşımı yaptı.

Antalyasporlu Podolski'den Galatasaray paylaşımı: Mayıslar bizimdir

GELEN TEPKİLER SONRASI TWEETİ SİLDİ

Galatasaraylı taraftarlar Alman oyuncuya övgü yağdırırken diğer takım taraftarları da tepki gösterdi. Podolski de bu tepkiler sonrası tweeti sildi ve şu tweeti attı:

Antalyasporlu Podolski'den Galatasaray paylaşımı: Mayıslar bizimdir

Antalyaspor ligin son haftasında Galatasaray ile karşılaşacak.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Hafta Sonu Kafeler Boykot Ediliyor: Sosyal Medyada Başlatılan Boykotun Sebepleri Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı?
500

Yorumlar (46)

GFB1907:

ulen beyinsiz antalya sporun çaycısı oldun ne mayısı

25
56
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

poldi adamsın adam

39
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

doğru söze ne hacet

29
7
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

Hakemler ve federasyon sizin olursa , tabii ki mayıslar sizin olur. Şikeci cimbom, şike yapmadan bir hiçsiniz.

6
22
yanıtYanıtla
Gs li:

İngaaa İngaaa

yanıt5
yanıt2
Ali veli:

fener ağlama

yanıt5
yanıt3
AĞLAMA:

bir tane şike göstersene ispatlı olan şimdi cıkmışlar penaltı penaltı degıl dıye ağlıyorlar feneve verılen penaltının aynısı ikiside aynı şekilde makasa alınıyor o penaltı degılse oda degıl ozaman

yanıt3
yanıt4
hakan dağ:

federasyon hakemler trabzonu mu kolluyor gs yi mi karar verin

yanıt1
yanıt1
CIMBOOM:

FENERBAHÇELİLERİ ÇOK MERAK EDİYORUM NEYİNİZ KALDI ACABA HER ŞEY BİTTİ

23
3
yanıtYanıtla
haha:

sana yetecek bazı şeylerimiz mevcut lazımsa eğer. (=

yanıt6
yanıt5
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title