Haberler

Antalyaspor ve Trabzonspor'un gündemindeki Tosic, Beşiktaş'ı istiyor

Güncelleme:

Kariyerini Çin ekibi Guangzhou'da sürdüren Dusko Tosic, menajeriyle yaptığı toplantıda Antalyaspor ve Medipol Başakşehir'den gelen teklifleri reddetti ve Beşiktaş'ta forma giymek istediğini belirtti.

Çin Ligi takımlarından Guangzhou R&F ile sözleşmesi devam eden ancak bonservis kolaylığı bulunan Dusko Tosic, Beşiktaş'a geri dönmek istiyor. Antalyaspor ve Başakşehir'in de yakından ilgilendiği Tosic, cazip teklifler almasına rağmen kariyerini Beşiktaş'ta sürdürmeyi planlıyor.

"BEŞİKTAŞ'I DEĞERLENDİRELİM"

Menajeri ilşe birlikte çarşamba günü bir araya gelen Dusko Tosic, kendisi için yapılan teklifleri son kez dinledi ancak menajerine "Beşiktaş'a dönmek istediğimi yönetime ilet, öncelikli olarak Beşiktaş'ı değerlendirelim" dedi. TFF harcama limitinden dolayı bonservis bedeli ile transfer yapamayan ve bonservisi elinde olan bir futbolcuyu fırsat olarak değerlendiren Beşiktaş, Tosic'İn bu talebini nasıl değerlendireceğini zaman gösterecek.

TOSİC'İN MAAŞI KIZILYILDIZ'A YÜKSEK GELDİ

Tecrübeli oyuncunun geri dönme ihtimali olan Kızılyıldız'dan da "Tosic'in maaşını karşılayamayız" açıklaması geldi. Kızılyıldız Futbol Direktörü Mitar Mrkela, Dusko Tosic için, "Şu anda, bu seviyelerde maaş alan bir Dusko Tosic'i transfer etmemiz gerçekçi gözükmüyor. Eğer Belgrad'a dönmek isterse, onu kollarımızı açarak kucaklarız" dedi.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dusko Tosiç Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Ali yilmaz:

Antalya istedigi parayi vermeyecek Verse kosarak giderde

1
5
yanıtYanıtla
1903:

adamsın gerçek kartal

1
1
yanıtYanıtla
FUTBOLSEVER:

Trabzonun gündeminde değil ne alaka

0
1
yanıtYanıtla
KARA KARTAL:

vidayı okutup alırlarsa süper olur. vide da doktor olur okuyup sdjfbjfgbeöghg kötü şaka pardon

1
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

alkış alkışşş. . . bravo bro bütün sinirim geçti gülüyorum sayende. . . . :D

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title