Haberler

Suriyelilerin Karıştığı Bıçaklı Kavga Sonrasında Belediye Başkanı, Öfkeli Kalabalığı Dağıtmak İçin Konuştu

Güncelleme:

Antalya'da Suriyelilerle bir grup genç arasında bıçaklı kavga yaşandı. Binaya girerek canlarını son anda kurtaran Suriyelileri linç etmek isteyen gençleri dağıtmak için Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban konuşma yaptı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Suriyelilerle bir grup genç arasında çıkan bıçaklı sonrasında kovalamaca yaşandı. Vatandaşlarının kaldığı binaya sığınarak korunmaya çalışan Suriyeliler, polis ve jandarmanın uzun uğraşları sonucu kalabalığın elinden kurtarıldı. Binanın önündeki öfkeli grubu dağıtmak için Korkuteli Belediye Başkanı AK Partili Hasan Ali İrban konuşma yaptı.

SURİYELİLER CANINI ZOR KURTARDI

Korkuteli'de yaşayan Suriyelilerle ilçedeki bir grup genç arasında dün saat 23.00 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Suriyelilerin bıçakla saldırdığı 3 Korkutelili genç hafif yaralandı. Olay sonrası Suriyelilerle bazı vatandaşlar arasında kovalama yaşandı. Suriyeliler kalabalık bir grup tarafından dövülürken, kendi vatandaşlarının kaldığı 3 katlı binaya sığındı.

BELEDİYE BAŞKANI KONUŞMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Kavganın duyulması üzerine ilçe halkı Suriyelilerin saklandığı binanın çevresinde toplanmaya başladı. Kısa sürede olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kalabalığın binaya girmesini önlerken, geniş güvenlik önlemi aldı. Korkuteli Belediye Başkanı AK Partili Hasan Ali İrban, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Çağatay Diner de bina önünde bekleyen kalabalığın dağılması için konuşma yaptı.

GÜVENLİK ÇEMBERİ İÇİNDE BİNADAN ÇIKARILDILAR

Yapılan uyarılar ve konuşmalara rağmen kalabalığın dağılmaması üzerine Antalya'dan çevik kuvvet desteği istendi. Saat 02.30 sıralarında Suriyelilerin sığındığı bina önüne gelen çevik kuvvet ekipleri, içerideki tüm Suriyelileri güvenlik çemberi altında otobüse bindirerek Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Suriyelilerin polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi. Kavgada yaralanan Korkutelili 3 genç ise ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Korkuteli Antalya kavga 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (57)

06:

hangi sıgınmacı bayram tatiline kactıgı ülkesine giderki adamlar savaş var diye ülkemize kaçtılar bayram ziyaretine gidip tekrar geliyorlar savaş bitti defolun vatanımızdan kardeşmiş yok öyle vatan haininden kardeş olmaz defolun defolun

124
3
yanıtYanıtla
EFE20:

Bunlar kadar terbiyesiz edebsiz saygısız bir insan şekli görmedim sonra da derler biz din kardeşiyiz benim dinim bana saygıyı hürmeti komşuluğu iyiliği ve güzeliği emrediyor o yüzden arablar benim din kardeşim olamazlar bakın suud kralına pkk ya kaç milyon dolar hibe etti ŞUNU HIÇ KIMSE UNUTMASIN BIZIM DOSTLUĞUMUZDA DÜŞMANLIĞMIZDA KUDRETLIDIR vatanı orda yanarken sahillerde gezen bir milleten ne beklenir aramızdaki farkı 15 temmuz gösterdi zaten

99
5
yanıtYanıtla
06:

allahına kurban olayım senin dogru bu hainlerden kardeşmi olur be vatan hainleri

yanıt41
yanıt4
x:

Bizim din kardeşimiz katar ile irandır. . Onlar bize arka çıkıyor. Bizim kardeşliğimiz dolara endeksli değildir. Papaza kadar değil mezara kadardır. putinde bizim din kardeşimizdir. bize s400 satıyor. 2, 5 milyar dolar. Kimse unutmasın bizim din kardeşliğimiz ile Oyun Oynanmaz. Anlaşıldı mı Gardaşım.

yanıt2
yanıt1
06:

madem savaş var vatansızlar kactınız sizi besliyoruz neden rahat durmuyorsunuz vatan hainleri adam olsaydınız kendi topragınıza sahip cıkardınız bayraksız vatansızlar defolun gidin topraklarımızdan

76
2
yanıtYanıtla
EFE20:

Bu din kardeşliği sadece bizde var şuanki hükümet bunların karşılığnda avrupa birliğinden para aldığı icin sesini çıkaramıyor kimse kimseyi kandırmasın bazı arkadaşların dediği gibi madem ki bayramda gidebiliyorsun kal öyle ise orda. Ben 12 senedir berlin de aralıksız calışıp devlete vergimi ödedim maaşımın yarısını her ay verdim şu pislikler kadar değerim yok doktora giderim para ister dişciye giderim para ister eczane para ister bunlara herşey ücretsiz her sosyal hakdan yararlanabiliyorlar

61
5
yanıtYanıtla
Allah akıl fikir versin:

Başımıza bela oldular. Gönderin şunları evlerine Allah aşkına. . Gönderin gitsin. . . . Biz kendimize yetemiyorken birde bu kansızlara hizmet ediyoruz. Toplayın bunları kamplara, yemin ediyorum yüzde 70 i geri döner. Bunlarla hiçbir şeyimiz ortak değil. Bunlar bildiğin hain. Zamanında Osmanlı''ya sonrasında kendi vatanları Suriye''ye eğer göz yumarsak günü geldiğinde de bize. . . . Yazdıklarıma muhalifler ne yazarsa yazsın fikrim zerre değişmez.

28
1
yanıtYanıtla
Serkan adanalı:

Başa bela bunlar. Daha iyi günlerimiz buğünler

25
1
yanıtYanıtla
YETTİ ARTIK:

Nereye kadar bu ne cesaret vatanın yok ülken yok seni misafir eden ülke vatandaşına bıçak çekiyor yaralıyor öldürürüyorsun bu ne cesaret madem o kadar delikanlısınız gidin ülkeniz için savaşın bu ülkede size rahatlık batıyor mu acaba Türkler sizin ülkenize gelseydi bu rahatlığı kolaylgı siz saglarmıydınız vatanını satıp kaçanın benim ülkemde yaşaması beni rahatsız ediyor ya şerefinle yaşaşıp özgür olursun yada şehit kaçarsan vatan haini olursu nokta

25
0
yanıtYanıtla
YETMEDİ:

Buraya uzunca bir mesaj yazıp olaya doğru bakış açısıyla bakmanı sağlamaya çalışmak istiyorum fakat bu içimden gelmiyor ve anlayacak zihniyetin olduğuna inanmıyorum. Zaten herhangi bir vatandaşın anlattıklarını anlayabilme ihtimali den ibaret. ? anlamayacaksın ve bu oran için sana laf anlatmaya değmez.

yanıt0
yanıt9
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title