Haberler

Antalya'da Film Gibi Hırsızlık Operasyonu...hırsızlar Kamerada

Antalya'da film gibi hırsızlık operasyonu...Hırsızlar kamerada Polis, hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu aracı MOBESE'DEN canlı takibe aldı Hırsızların kiraladıkları aracı gizleyebilmek için başka bir aracın plakalarını çaldıkları tespit edildi Çaldıkları plakalar gömüldükleri yerden...

Antalya'da film gibi hırsızlık operasyonu...Hırsızlar kamerada

Polis, hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu aracı MOBESE'DEN canlı takibe aldı

Hırsızların kiraladıkları aracı gizleyebilmek için başka bir aracın plakalarını çaldıkları tespit edildi

Çaldıkları plakalar gömüldükleri yerden çıkartılıp sahibine teslim edildi.

Yakalanan dört şüphelinin toplamda 49 suçtan sabıkaları çıktı

ANTALYA - Antalya'da D.G. isimli kişiye ait bir iş yerine pencereden giren ve 1 adet laptop bilgisayar, iş yerine ait güvenlik kamerasını kaydeden kayıt cihazı ile iş yeri üst katında bulunan çelik kasayı açarak içinde bulunan 2013 model BMW 5.20 marka aracın kontak anahtarını çalan şüpheliler nefes kesen takiple yakalandı.

Edinilen bilgiye göre iş yerinden çaldıkları araçla olay yerinden ayrılan şüphelilerin aynı gece H.S'ye ait Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Sütçüler Caddesi üzerinde faaliyet gösteren beyaz eşya mağazasına giriş kapısında bulunan asma kilidi kırarak hırsızlığa teşebbüs ettikler belirlendi. Resmi polis ekipleri lambalarını fark edince olay yerinden kaçan şüphelilerin iş yerinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerinden olay yerine beyaz renkli bir araç ile geldikleri tespit edilince polis düğmeye bastı. Bölgede bulunan bir benzinliğe ait kamera görüntülerini inceleyen polis, BMW marka araca nakit ödeme yapılarak yakıt aldığını tespit etti. Benzinlik güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin eşgalini belirleyen polis şüphelilerin peşine düştü.

Her iki olayı da gerçekleştiren şüphelilerin aynı şahıslar olabileceği değerlendiren polis, şüphelilerin gidebileceği güzergahlarda kamera kayıtları inceledi. Yapılan incelemede beyaz renkli Hyundai marka araç bir araç tespit eden polis, tüm beyaz renkli araçlar takibe alıp filtreleme yaptı. Filtreleme sonucunda 2 ayrı plaka tespit eden polis, kamera çalışmasında tespit edilen 2 ayrı plakanın aynı araç üzerinde takılı olduğunu ve şüpheli aracın güzergahında ilerlerken belli bir noktadan sonra farklı bir plaka taktığını belirledi.Beyaz renkli Hyundai marka aracın asıl plakasından rent a car firmasına ait olduğunu tespit eden polis söz konusu beyaz renkli Hyundai marka aracı MOBESE kameraları ile canlı takibe aldı. Araç Emek Mahallesi Yeşilırmak Caddesi üzerinde trafik lambalarında sıkıştırılarak içerisinde bulunan 4 şahıs ile birlikte yakalandı. Araç içerisinde bulunan ve 3 adet hırsızlık kaydı olan 18 yaşındaki K.V, 12'si hırsızlık olmak üzere 22 suç kaydı bulunan A.Y. ile 15'i hırsızlık olmak üzere 18 suç kaldı bulunan A.D.ve 5'i hırsızlık olmak üzere 6 suç kaydı bulunan S.D.'yi polis tarafından gözaltına alındı.

Şüphelilerin iş yerinden çaldıkları laptop bilgisayar ve güvenlik kamera cihazı bulunarak sahibine teslim edilirken, yine iş yerinden çalınan BMW marka otonun anahtarı şüphelilerin üzerinden çıktı. Çalıntı 2013 model 5.20 BMW araç şüpheliler tarafından saklandığı Meltem mahallesinde alanda park halinde bulunarak sahibine teslim edildi. Şüpheli şahıslar ifadelerinde müşteki H.B'ye ait aracın ön ve arka plakalarını çaldıkları, bu plakaları rent a car aracına taktıkları daha sonra plakaları Beach Park içerisine gömerek sakladıkları ne itiraf etti. Beyan doğrultusunda Beach Park içerisinde gösterilen yerde kazı yapılarak ve plakalar da bulunup sahibine teslim edildi. bulunarak sahibine teslim edilmiştir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Antalya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title