Haberler

Sokakta yaşayan adam, annesinden kalan hatıra battaniyeyi vermeyince kalbinden bıçaklandı

Güncelleme:

Bursa'da, sokakta yaşayan adam annesinden kalan tek hatıra olan battaniyeyi isteyen ve kendisi gibi sokakta yaşayan başka biri tarafından bıçaklandı.

Bursa'da, sokakta yaşayan Ramazan Sarı (33) annesinden kalan tek hatıra olan battaniyeyi isteyen, kendisi gibi sokakta yaşayan Uğur Karakaya (48) tarafından göğsünden bıçaklanarak yaralandı.

Olay, dün saat 08.00 sıralarında, Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi'nde bulunan Mihraplı Camii bahçesinde meydana geldi. Kalacak yeri olmayan Uğur Karakaya, geceyi Mihraplı Parkı'nda geçirdi. Sabah, soğuk hava nedeniyle üşüyen Karakaya, kendisi gibi sokakta yaşayan Ramazan Sarı'nın uyuduğu yere giderek üzerindeki battaniyeyi istedi.

Sokakta yaşayan adam, annesinden kalan hatıra battaniyeyi vermeyince kalbinden bıçaklandıBıçaklananRamazan Sarı (33)

GÖĞSÜNE BIÇAK SAPLAYIP KAÇTI

Ramazan Sarı ise, annesinden kalan tek hatıra olan battaniyeyi vermek istemedi. Bunun üzerine ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Karakaya, cebindeki çıkardığı bıçağı Sarı'nın göğsüne saplayıp kaçtı.

Sokakta yaşayan adam, annesinden kalan hatıra battaniyeyi vermeyince kalbinden bıçaklandıSaldırgan Uğur Karakaya (48)

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Ramazan Sarı, Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sarı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Karakaya polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ramazan Sarı Osmangazi Karakaya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (11)

Ahmet:

Suriyelilere yardim edin ????

12
9
yanıtYanıtla
TEMEL:

Sen kime yardim ettin hic acaba.

yanıt1
yanıt3
Allahim kimseyi sahipsiz birakma:

Amin..

18
1
yanıtYanıtla
Devlet suriyeli olsaydı yardım ederdi:

Devlet suriyeli olsaydı yardıma koşardi din kardeşlere

12
4
yanıtYanıtla
Sen:

Sen de bir Hristiyan olarak kendi din kardeşlerine yardım etseydin

yanıt0
yanıt0
ahmet:

suriyeliler sokakta yatmaz.

yanıt1
yanıt0
Muhlis canlı:

Ramazan gününde bu insanlar böyle aç susuz olarak perişan yaşamaya çalışıyorlarsa yazık insanım diye yaşayan bizler gibi duyarsız yaratıklara,,ne diyeyim söz bitmış

15
0
yanıtYanıtla
Battal:

Geldiğimiz nokta bu işte fazla yorum yapmaya gerek yok 1000 TL yardımı bunların alması lazım adamların kalacak yeri battaniyesi yok sözün bittiği yerdeyiz

13
1
yanıtYanıtla
Nur:

Ben çok üzüldüm. Böyle insanlara devlet neden yardım etmez? Ödediğimiz vergiler vakıflara gidiyor, vakıflardan nereye gidiyor? Yazık!

4
1
yanıtYanıtla
Sen:

Nasıl bir ahlaksız adamsın

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title