Haberler

Ankara) Aladağ Yurt Yangını Araştırma Komisyonu Toplandı

(ANKARA) Aladağ Yurt Yangını Araştırma Komisyonu toplandı Aladağ Yurt Yangını Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana milletvekili Fatma Güldemet Sarı: "Umut ediyorum ki, komisyon olarak çalışmalarımızın sonucu ortaya çıkacak raporun bu tür faciaların en aza indirilmesi sağlayacak tedbirlerin...

(ANKARA) Aladağ Yurt Yangını Araştırma Komisyonu toplandı

Aladağ Yurt Yangını Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana milletvekili Fatma Güldemet Sarı : "Umut ediyorum ki, komisyon olarak çalışmalarımızın sonucu ortaya çıkacak raporun bu tür faciaların en aza indirilmesi sağlayacak tedbirlerin alınması gerek mevzuat açısından gerekse toplumun bilgilendirilmesi açısından bir rehber olacaktır"

ANKARA (İHA) - TBMM Aladağ Yurt Yangını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana milletvekili Fatma Güldemet Sarı, "Umut ediyorum ki, komisyon olarak çalışmalarımızın sonucu ortaya çıkacak raporun bu tür faciaların en aza indirilmesi sağlayacak tedbirlerin alınması gerek mevzuat açısından gerekse toplumun bilgilendirilmesi açısından bir rehber olacaktır " dedi.

Aladağ Yurt Yangını araştırma komisyonu toplandı. Toplantıda, komisyonun çalışma esasları belirlendi. Komisyon Başkanı Fatma Güldemet Sarı, açılışta yaptığı konuşmada, Aladağ'da yurt yangınında hayatını kaybeden çocuklara Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı diledi. Sarı, "Komisyon üyelerimiz ve ilgili kamu kuruluşlarından konunu uzmanları ile tüm öğrencilerimizin kamusal eğitim ve b arınma haklarının güvence altına alınması, bu haklarını yerine getirirken, varsa sorunların saptanması, çözümü için etkin ve kalıcı önlemlerin alınması için komisyonumuzun etkin bir çalışma ortaya çıkartacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı, TBMM Genel Kurulu'nda dört siyasi partinin ortak kararıyla komisyonun kurulduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

"Genel Kurul'da ortaya konan tavrın birlikteliğin, uyumun komisyon çalışmaları sırasında da devem etmesini teenni ediyorum. Umut ediyorum ki, komisyon olarak çalışmalarımızın sonucu ortaya çıkacak raporun bu tür faciaların en aza indirilmesi sağlayacak tedbirlerin alınması gerek mevzuat açısından gerekse toplumun bilgilendirilmesi açısından bir rehber olacaktır."(AUÖ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Güldemet Sarı AK Parti Aladağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title