Haberler

Anelka'dan Fenerbahçe paylaşımı: Geri dönmeyi çok isterim

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Nicolas Anelka, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe teknik heyetinde yer almak istediğini açıkladı ve Başkan Ali Koç'a zaman tanınması gerektiğini belirtti.

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Fransız eski futbolcu Nicolas Anelka, sarı lacivertli taraftarlardan, Başkan Ali Koç'a zaman vermelerini istedi.

Anelka, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Sevgili arkadaşlarım... Taraftarlarımızın ve Fenerbahçe camiasının Ali Koç'a zaman vermesi gerektiğine inanıyorum. Başkan olmak kolay değil. Biliyorum ki taraftar her maç galibiyet bekliyor fakat bir takımı yeniden inşa etmek zaman alan bir şeydir."

"GERİ DÖNMEYİ ÇOK İSTERİM"

Fenerbahçe'yi çok sevdiğini dile getiren Anelka şöyle devam etti: "Ana takıma teknik direktör veya teknik ekipte yer alarak geri dönmeyi çok isterim. Bazı kişiler para, ben ise bilgi ve tecrübemi verebilirim ve bu paha biçilmez bir şey. İnşallah, Fenerbahçe ile yeniden buluşmak ve zaferler ve şampiyonluklar paylaşmak dileğiyle."

Anelka'dan Fenerbahçe paylaşımı: Geri dönmeyi çok isterim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Instagram Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (24)

...:

Elle nasıl gol atılır onu mu göstereceksin rezilbahçelilere?

26
41
yanıtYanıtla
GFB1907:

ADINI YAZAYAMAYAN SENMİ DİYORSUN BUNU

yanıt2
yanıt3
Altıncocuk anelka:

harbi bu adamada laf diyecek kadar özürlüsünde. adam avrupada altıncocuk lakaplı, senın ise aklında tek hareketi kalmış, normal herkesin zekası bir degil

yanıt9
yanıt1
SEMT İ SAKARYA:

Alexin yardımcısı olursa güzel şeyler çıkabilir ama Türkiyeye kim gelirse gelsin futbol sahada oynanmıyorki arkadaş alex gelse neeeee maradona gelse ne. . . . . . . . . . .

21
12
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

SAKARYALILARI VE SAKARYA TARAFTARLARINA HEP BİR SEMPATİ DUYMUŞUMDUR BİR GENÇFENERBAHÇE''Lİ OLARAK. . . ŞUANDA BUNUN HANGİ SEBEPTEN OLDUĞUNU KANITLADIN YİĞİT KARDEŞİM SEVİYORUZ SİZİ. .

yanıt1
yanıt2
Turist Ömer:

Helal sana kral. . En büyük Fener. . .

16
11
yanıtYanıtla
kenan:

adamın dibisin

17
6
yanıtYanıtla
elitt53:

işte böyle ersun gibi para delileri değil fenerbahçeye yürek gerek yürek

13
8
yanıtYanıtla
Fatih:

İnşallah gelir ve faydalı olur.

12
6
yanıtYanıtla
fenerbahceli:

adamsin helal sana iyi insan

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title