Haberler

Anayasa Mahkemesi Başkanları Expo 2016'yı Gezdi - Antalya

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın gelişi Genel Sekreter Vekili Faik Akturan tarafından karşılanması Baggy ile alan turu yapılması Başkan Arslan ve heyetin kongre merkezine gelmesi Genel Sekreter Vekili Akturan'ın sunumu EXPO sürecinin kısa filminden görüntü Osmanlı bahçesinde tasavvuf müsikisi dinletisi Expo Serası, Tarım Müzesi gezisi Arslan ve ailesinin Ece-Efe ile fotoğraf çektirmesi Anayasa Mahkemesi başkanları EXPO 2016 Antalya'yı gezdi "Bireysel Başvuru Kararlarının Etkileri" konulu sempozyuma katılmak üzere Türkiye'de bulunan 34 ülkenin anayasa mahkemesi başkanı ve üyeleri, EXPO 2016 Antalya'yı gezdi Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan ile 34 ülkenin anayasa mahkemesi başkanı ve üyeleri, EXPO 2016 Antalya'yı ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ın gelişi

Genel Sekreter Vekili Faik Akturan tarafından karşılanması

Baggy ile alan turu yapılması

Başkan Arslan ve heyetin kongre merkezine gelmesi

Genel Sekreter Vekili Akturan'ın sunumu

EXPO sürecinin kısa filminden görüntü

Osmanlı bahçesinde tasavvuf müsikisi dinletisi

Expo Serası, Tarım Müzesi gezisi

Arslan ve ailesinin Ece-Efe ile fotoğraf çektirmesi Anayasa Mahkemesi başkanları EXPO 2016 Antalya'yı gezdi

"Bireysel Başvuru Kararlarının Etkileri" konulu sempozyuma katılmak üzere Türkiye'de bulunan 34 ülkenin anayasa mahkemesi başkanı ve üyeleri, EXPO 2016 Antalya'yı gezdi

Anayasa Mahkemesi Başkanı Prof. Dr. Zühtü Arslan ile 34 ülkenin anayasa mahkemesi başkanı ve üyeleri, EXPO 2016 Antalya'yı ziyaret etti. Anayasa Mahkemesi'nin 54. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Bireysel Başvuru Kararlarının Etkileri" konulu sempozyuma katılmak üzere Türkiye'de bulunan 34 ülkenin anayasa mahkemesi başkanı ve üyeleri, sosyal program kapsamında Aksu ilçesinde bulunan EXPO 2016 Antalya sergi alanına ziyaret gerçekleştirdi. Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan'ın yanı sıra Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Nuri Necipoğlu'un da aralarında bulunduğu heyeti, VIP binasında EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Vekili Faik Akturan karşıladı. Konuk heyet, karşılamanın ardından kongre merkezine geçti ve burada EXPO 2016 Antalya'nın yapım sürecine ilişkin videoyu izledi. Akturan, heyete EXPO 2016 Antalya'yı anlatan bir sunum yaptı. Arslan, Necipoğlu ile konuk ülkelerin anayasa mahkemesi başkanları ve üyeleri daha sonra alanı gezdi. Osmanlı bahçesinde verilen kısa bir dinlenme molasında ise tasavvuf müziği dinleyen heyet, daha sonra bitki heykelleri ve ülke bahçelerinin olduğu alandan geçerek EXPO serasına girdi.Heyet üyeleri EXPO serasındaki bitkilere, özellikle de orkidelere ilgi gösteren konuklar, Gübretaş Tarım ve Biyo-çeşitlilik müzesinde ise tarımın geçmişten bugüne kadar yaşadığı gelişimi "yaşayan duvar" teknolojisiyle görseller eşliğinde görme imkanı buldu. Alan gezisinin ardından VIP binasına geri dönen heyeti, EXPO 2016 Antalya'nın maskotları "Ece" ile "Efe" karşıladı. Anayasa Mahkemesi Başkanı Arslan, eşi, oğlu ve heyette bulunan diğer çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Akturan, tarafında uğurlanan Arslan, "Alan gayet güzel olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Ellerine sağlık, inşallah ziyaretçisi bol olur." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Anayasa Mahkemesi Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title