Haberler

Ampute Milli Takımı'ndan Çağrı: 'firmalar Sponsor Olmak İçin Nazlanıyor?

Ampute Milli Takımı'ndan çağrı: 'Firmalar sponsor olmak için nazlanıyor'İSTANBUL, (DHA) -ENGELLİ ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duydukları teknolojik ürünlerin sergilendiği Engelsiz Yaşam Fuarı (EYAF EXPO)?

Ampute Milli Takımı'ndan çağrı: 'Firmalar sponsor olmak için nazlanıyor'

İSTANBUL, (DHA) -ENGELLİ ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duydukları teknolojik ürünlerin sergilendiği Engelsiz Yaşam Fuarı (EYAF EXPO)?da yerini alan Arnavutköy Belediyesi, standında Ampute Milli Takımı oyuncuları Feyyaz Gözüaçık ve Serkan Dereli ile Ampute Teknik Direktörü Uğur Özcan'ı ağırladı. Ziyaret sırasında çarpıcı açıklamalarda bulunan Özcan, 'Bizim gerçekten sponsorluklara ihtiyacımız var. Firmalar sponsor olma konusunda nazlanıyor' dedi.

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin kendileri için gerekli olan bu ürün, teknoloji ve hizmetlere daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen EYAF EXPO ziyaretçi akınına uğradı. Milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilen fuarda yer alan Arnavutköy Belediyesi, standına kurduğu mini futbol sahasıyla fuarın ilgi odağı oldu. Standı ziyaret eden Ampute Milli Takımı oyuncuları Feyyaz Gözüaçık ve Serkan Dereli engellilerle futbol maçı oynadı. Şampiyon futbolcularla top oynayan engelli miniklerin mutlulukları gözlerinden okundu.

'FİRMALARIMIZ AVRUPA ŞAMPİYONU TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKSIN'

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda birinciliği göğüsleyen Ampute Futbol Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Özcan, stantta yaptığı açıklamada sponsorluk çağrısında bulundu. Özcan, 'Bizim gerçekten sponsorluklara ihtiyacımız var. Şampiyonluğu kazandığımız sıcak dönemde sponsorlarımız vardı ama şu anda firmalar 'Sponsor olalım mı olmayalım mı' diyerek nazlanıyor. Firmalarımızın Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'mıza sahip çıkmalarını istiyoruz? diye konuştu.

'ŞAMPİYONLUĞUMUZLA ENGELLİ ÇOCUKLARA ÖRNEK OLMAK MUTLULUK VERİCİ'

Türkiye nüfusunun yüzde 12.29'unu oluşturan engelliler için gerçekleştirilen fuara katılmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Ampute Milli Takımı oyuncusu Feyyaz Gözüaçık, eski yüzme hocası olarak down sendromlu çocuklara ders verdiğini ve engelli çocuklara yardım edilmesi gerektiğini ifade etti. Takım olarak Türkiye'ye büyük bir başarı kazandırdıklarını belirten Gözüaçık, 'Bu başarımızla engelli çocuklara örnek olmak mutluluk verici. Onlarla birlikte çalışmak ise insanı daha çok mutlu ediyor' şeklinde konuştu.

Başaracaklarına inanarak Avrupa Ampute Futbol Şampiyonu olduklarını söyleyen Ampute Milli Takımı oyuncusu Serkan Dereli ise engelli çocuklara örnek olabilmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı da fuarda yer alarak gençlerle ve engelli vatandaşlarla yakından ilgilendi.

(FOTOĞRAFLI)

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Belediyesi İstanbul Dereli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title