Haberler

    Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlendi

    Güncelleme:

    Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerindeki performansıyla adını duyuran ve şimdilerde Zemheri isimli dizide başrol oynayan Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit'le sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

    Show TV ekranlarında yeni başlayan Zemheri isimli dizide Ayaz karakterini oynayan Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit'le sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.

    SEVGİLİSİ İSTANBUL'A GELEBİLSİN DİYE NİKAH MASASINA OTURDU

    Haziran ayında düğün yapacak olan çiftin evliliğini şimdilik ailesi ve yakın dostları biliyor. Çift, Ankara'da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit'in İstanbul'a tayin hakkı nedeniyle erken nikah masasına oturdu. Alperen Duymaz geçen ay ilk kez birlikte fotoğraf paylaşarak aşkını ilan etmişti.

    ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

    Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992'de Ankara'da dünyaya geldi. Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilenen Duymaz, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle kariyerine devam etti.

    Özellikle Bodrum Masalı dizisiyle tanınmaya başlayan oyuncu, 2018 yapımı Direniş Karatay adlı filmde Kutay karakterini canlandırdı. Yıl içinde Çukur adlı dizide "Emrah komiser" karakterini canlandırdı, ardından da 2018 yılının sonunda ve 2019 yılında Çarpışma dizisinde "Kerem Korkmaz" karakterini canlandırdı. Alperen Duymaz şimdilerde Show TV'de yayınlamaya başlayan Zemheri dizisinde "Ayaz" karakterini canlandırıyor.

    Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit ile gizlice evlendi

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Alperen Duymaz Kelkit Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    AVNİ:

    ÇİRKİN ŞANSI KIZDAKİ

    24
    9
    yanıtYanıtla
    BU OLMAMIŞ:

    ne kadar ayıp , güzellik yüzde mi sadece onun gibikalbi olan birini bulamamış demekki adam . Ayrıca gayette tatlı bir kız. İnsanları güzel çirkin diye dışına göre niteleyen sizin gibiler yüzünden kaç insan mutsuz.

    yanıt19
    yanıt5
    ..:

    kalbine girip baktın galiba

    yanıt6
    yanıt3
    codelover:

    öğretmen mi? öğrenmenliğe devam edicem diye tutturursa diyar diyar gezersiniz emrah amirim.

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Alperen DUYMAZ:

    Aslanım benim adım Alperen. Diziyle gerçeği birbirine karıştırmayın bi bitmediniz la

    yanıt4
    yanıt4
    KASTELLİ:

    YAZIK OLMUŞ SANA KARDEŞ NİYE EVLENİRSİN Kİ ANLAMIYORUM

    1
    5
    yanıtYanıtla
    mıstık:

    Çok merak ediyorduk ne zaman evlenecekler diye merakımız gitti sayenizde

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Hulya:

    Ben bu cocugu takdir ettim meslegi onu bozmamis sevmis ve sevdigi kisi ile aile olmak istemis bizlerede mutluluklar dilemek vede takdir etmek kalir allah mutluluklarini bozmasin

    1
    0
    yanıtYanıtla
    mericey:

    bence çok sempatik bir çocuk, dizilerde yeni yüzler görmek güzel.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    bi dakka:

    bu genç oyuncuda kadir inanırın eski duygulu yüzünü andıran bir ifade görüyorum. onun asiliği başkaldırı havası yok ama.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title