Haberler

Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz ile evlenen Kübra Kelkit kimdir?

Zemheri isimli dizide başrol oynayan Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit'le nikah masasına oturdu. Magazin dünyasında ses getiren gelişme sonrası Alperen Duymaz kimdir ve Alperen Duymaz ile evlenen Kübra Kelkit kimdir gibi soruların yanıtları arandı.

Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizilerindeki performansıyla adını duyuran ve şimdilerde Zemheri isimli dizide başrol oynayan Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit'le sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu. Yaşanan gelişme sonrası Kübra Kelkit merak konusu olurken Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz ile evlenen Kübra Kelkit kimdir konualrı8nda aramalar yapıldı.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, Türk oyuncu ve mankendir.

Alperen Duymaz doğum tarihi: 3 Kasım 1992

Alperen Duymaz kaç yaşında : 27 yıl yaşında

Alperen Duymaz nereli: Ankara

Alperen Duymaz boyu: 1,84 m

Alperen Duymaz eğitimi: Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 tarihinde Ankara'da doğdu.Türk oyuncu ve manken. Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle kariyerine devam etti. Özellikle Bodrum Masalı dizisiyle tanınmaya başladı. Ardından 2018 yapımı Direniş Karatay adlı filmde Kutay karakterini canlandırdı. Burcu Özberk ile kısa süreli bir ilişki yaşadı. Çukur adlı dizide "Emrah komiser" karakterini de canlandırmaya başladı. Ardından Çarpışma adlı dizide Kerem karakteri ile sevenlerinin karşısına çıktı.

1.83 boya ve 74 kiloya sahip Duymaz'a modellik teklifi gelmesinin ardından Ankara'da modellik yapmaya başladı. Sonraki süreçte pek çok reklam filmlerinde rol aldı.

Alperen Duymaz, Acı Aşk dizisiyle birlikte artık geniş bir kesim tarafından tanınmaya başladı. Alperen Duymaz ikinci projesi olmasına rağmen burada oldukça başarılı bir performans sergileyerek herkesin beğenisini ve takdirini kazandı. Acı Aşk dizisinde Alperen Duymaz'ın rol arkadaşları olan Seçkin Özdemir, Erkan Can, Sezgi Sena Akay ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerle birlikte çok konuşulan bir iş çıkarmıştır.

Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz ile evlenen Kübra Kelkit kimdir?Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit

ALPEREN DUYMAZ İLE EVLENEN KÜBRA KELKİT KİMDİR?

Alperen Duymaz'ın evlendiği Kübra Kelkit Ankara'da öğretmenlik yapıyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Alperen Duymaz Zemheri Kelkit Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title