Haberler

Alman Yıldız Aaron Hunt, Beşiktaş'a Yeşil Işık Yaktı

Güncelleme:

Sezon sonunda Alman ekibi Hamburg'dan ayrılması beklenen yıldız futbolcu Aaron Hunt, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda takımın son 2 sezondur gündeminde yer alan Aaron Hunt'ı tekrar hedefleri arasına ekledi.

Almanya Bundesliga ekibi Hamburg'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki 10 numarayla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran Beşiktaş Yönetimi'nin, olumlu geri dönüş aldığı kaydedildi. Orta sahanın ortasına ek olarak sol ve sağ kanat hatlarında da görev yapabilen Alman oyuncunun, Hamburg'un küme düşme potasında olması sebebiyle ayrılığa karar verdiği ve kariyerine Kara Kartal'da sıcak baktığı bildirildi.

YILDIZ FUTBOLCUNUN 4 KUPASI BULUNUYOR

Hamburg formasıyla bu sezon 29 karşılaşmaya çıkan Aaron Hunt, rakip fileleri 2 kez sarsıp iki de asist yapmıştı. Kariyerinde 2 Almanya Kupası şampiyonluğu, bir Almanya Ligi Kupası şampiyonluğu ve 1 Almanya Süper Kupa şampiyonluğu bulunan Hunt, 3 sezon önce Hamburg'a Wolfsburg'tan 3 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Almanya Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

VATANSEVER:

HUZUR EVİNE ÇEVİRDİNİZ TAKIMI, GENÇLERİ BULUP ALIN

6
0
yanıtYanıtla
Yorumcu...:

Bende tomas müller veya boatengi alıyor zannettim küme düşen takımın 67 yaşındaki yıldız oyuncusu...

3
2
yanıtYanıtla
YORUMCU:

BAŞLIYOZ. COME TO BEŞİKTAŞ

1
3
yanıtYanıtla
BANKACI:

yaşı otuzbeş ise hiç kacırmayın.

4
0
yanıtYanıtla
ibrahim simsek eskı milli maratoncu:

bızım genclerimize alt yapılara yonelin artık elin emeklilerine trilyonları vermeyin bıktık bu alman yıldız falan safsatalarından bu haberleri yapanlar gidip alt yapılardaki genclerimizin sıkıntılarını yerinde gorupte haber yapsınlar birazcıkta olsa genc takımlarımızın gercek sıkıntılarını gundeme getırsinler

2
0
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

ALMAYIN BU NE BÖYLE ALLAH AŞKINA

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title