Haberler

Alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan kadından polise tepki: Ne demek araç kullanamayacağım

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta alkollü araç kullanırken ikinci kez polise yakalanan kadının ehliyetine 2 yıl el konuldu. Para cezası da uygulanan kadın, tutanakları imzalamamak için polise direnerek ''Ne demek 2 yıl araç kullanamayacağım?'' şeklinde şaşırtan tepkiler verdi.

İkinci kez alkollü araç kullanırken yakalanması sebebiyle 2 yıl ehliyetine el konulan Tuğba T, polis ekiplerine zorluk çıkardı. Ceza ve tutunakları imzalamamak için uzun süre direnen kadın, ehliyeti içinse, ''İki yıl ne demek araç kullanamayacağım" şeklinde şaşırtan tepkiler gösterdi.

PARA CEZASI UYGULANDI

Kahramanmaraş'ta polis ekipleri, Necmettin Erbakan Bulvarında seyir halindeki 53 AB 218 plakalı otomobili kontrol amaçlı durdurdu. Otomobil sürücüsü Tuğba T'nin alkol kontrolünü yapan polis, kadın sürücünün 153 promil alkollü olduğunu tespit etti. İkinci kez alkollü olarak araç kullanan Tuğba T'nin ehliyetine el konulurken, bin 539 lira cezai işlem uygulandı.

Alkollü araç kullanmaktan 2 yıl ehliyetine el konulan kadından polise şok tepki

''NE DEMEK ARAÇ KULLANAMAYACAĞIM''

Otomobil çekici vasıtasıyla otoparka çekilirken, kadın sürücü de hazırlanan tutanakları ve cezayı imzalamamak için direndi. Ceza yiyip ehliyetine el konulan kadın sürücü polis ekiplerine, "İki yıl ne demek araç kullanamayacağım" dedi. Kadın sürücü, polis otosu ile sağlık raporu alınmak üzere hastaneye götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (4)

POLİS:

Ya şu imza atmam etmem diyenlere ısrarla imza attırmaya çalışan polisleri anlamıyorum. İmzalamazsa imzalamasın, yaz imzadan imtina etti de geç. Elinde alkol raporun var, müşterek tutulan tutanakların var, etraf kamera dolu ve hatta yaka kameran bile var.

23
0
yanıtYanıtla
sadık:

Kadınlara özgürlük, kadın hakları, ister veriririm ister vermem, canımın istediğine veririm, ister doğurur ister doğurmam kime ?Daha durun bu iyi günlerimiz.

3
0
yanıtYanıtla
halit:

içerken düşünseydin

3
0
yanıtYanıtla
Tr:

Bu kadın ölsün daha iyi.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title