Haberler

Ali Şen, Eşinin Cenazesine Çiçek Gönderilmesini İstemedi: Vakfa Bağış Yapın

Güncelleme:

Eşini kaybeden Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, ölüm ilanında cenazeye çiçek gönderilmesini istemedi, "Alp Şen Vakfına bağış yapmanızı rica ederiz." ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'in eşi Bente Şen, hayatını kaybetti. Şen ailesi, Fulya'daki Acıbadem Hastanesi'nde acı haberi aldı. Hastane çıkışı görüntülenen Ali Şen çok üzgündü. Şen ailesi cenaze törenine çiçek gönderilmemesini, göndermek isteyenlerin Alp Şen Vakfı'na bağışta bulunmalarını istedi.

Acı haberi öğrenen Şen ailesinin yakınları ve Mustafa Denizli, Şansal Büyüka ve Tugay Kerimoğlu gibi spor dünyasının tanınmış isimleri de hastaneye akın etti. Bente Şen'in cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Levent Camisi'nden kaldırılacak.

AİLE CENAZEYE ÇİÇEK GÖNDERİLMESİNİ İSTEMEDİ

Şen ailesi bugün Hürriyet gazetesinde de yayınlanan ölüm ilanında çiçek gönderilmemesini istedi, çiçek göndermek isteyenlerin ise Alp Şen Vakfı'na bağış yapmalarını rica etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Şen Spor Haberler

500

Yorumlar (40)

Ah İslam:

kimin ne olduğunu bilmeyiz elbette Ama hayatı boyunca Camiye gitmemiş bir sure bilmeyen hiç bir İslamın şartını yerine bile getirmemiş kişilere kim rahmet edecek kelimei şehdat dahi getirmesini bilmeyen birisi nasıl müslümanım der sizdeki islam inancı ile gerçek islam inancı çok farklı İslamın doğrusunu öğrenin boşuna rahmet dilemeyin Allah cc kendisine inanan kuranı kerime uyan islamın ve imanın şartlarını yerine getirenlere inşallah rahmet eder

2
14
yanıtYanıtla
imam:

kimsenin hakkını gasp etmediyse camiye hiç gitmese problem yok. sonrası allah ile onun problemi

yanıt11
yanıt2
AMEN:

Tanrı ışıklar içinde uyutsun

0
13
yanıtYanıtla
razor:

tanrımı öyle bişey yok Allah var yahudi molotof

yanıt15
yanıt0
Elektrikçi:

Işık derken ne ışığı bu hangi ışık

yanıt0
yanıt0
kutsaldamacana:

tanrı, Allah(cc), yaratan, rab, vs. . söyleyenin niyeti önemli, yaratıcı bilir onu. . . size noluyo. . . işize bakın. . . azab almayın. . .

yanıt0
yanıt1
MAHİR MANAV:

Ali Şen ve karısı gayrı müslimlerden mi.? Karısının ismi tuhaf.

0
12
yanıtYanıtla
OTURTAN BOĞA:

İSA VE MERYEM ANANIN ŞEFAATİNE NAİL OLSUN. TANRI KUTSASIN. AMEN.

4
8
yanıtYanıtla
denyocu:

kadıncağız müslüman olmuşsa, karışmazlar. . .

yanıt2
yanıt0
FATİHİN ASLANI:

GEBERİP GİDİYONUZ HALA PARA DERDİNDESİNİZ YAZIK VAKFA BAAŞMIŞ TÜÜ

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title