Haberler

Ali Palabıyık, Galatasaray maçında top toplayıcı çocuğu tribüne gönderdi

Galatasaray'ın evinde Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği maçta bir ilk yaşandı. Maçın hakemi Ali Palabıyık, zaman geçirdiği gerekçesiyle top toplayıcı çocuğu tribüne gönderdi.

Galatasaray- Kasımpaşa maçının ikinci yarısında çok ilginç bir olay gerçekleşti. Maçın hakemi Ali Palabıyık, Süper Lig tarihinde bir ilk gerçekleştirmiş oldu. Palabıyık topları geç attığı gerekçesiyle top toplayıcı çocuğun sahadan çıkmasını istedi.

Ali Palabıyık, Galatasaray maçında top toplayıcı çocuğu tribüne gönderdi

Zaman geçirici harekette bulunan top toplayıcı çocuğu tribüne gönderen Ali Palabıyık'ın, görevli çocuğu yerinden uzaklaştırdığı an yayıncı kuruluşun kameralarına da yansıdı.

FATİH ÖZTÜRK: ÇOK ÜZÜLDÜM

Kasımpaşa kalecisi Fatih Öztürk konuyla ilgili maç sonu açıklamalarda bulundu: "Top toplayıcı arkadaşımız yavaş oynamak istedi. Hakem çocuğu ikaz edecek diye düşündüm ama komple çıkardı. Üzüldüm. Keşke ikaz etseydi. Dışarı gönderince çok üzüldüm. Hatta maçtan sonra da görüşmek istedim çocukla ama olmadı" dedi.

Ali Palabıyık, Galatasaray maçında top toplayıcı çocuğu tribüne gönderdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Galatasaray Kasımpaşa Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500

Yorumlar (53)

Adalet:

Alı palabıyık illa birisini yollayacaktı baktı gsden topçular çok dikkatli atamıyor top toplayıcı çocuğa sardı

17
7
yanıtYanıtla
Palabıyık hıncı:

Bu hakemin bitmek bilmeyen GS düşmanlığı devam etmektedir. Maçlarımıza verilmesini istemiyoruz

16
7
yanıtYanıtla
Hahaha:

Küçük yaşlardan böyle yetiştiriyorlar. Kundaktaki bebeğe bile çirkeflik öğretirler. Hocası Fatih Terim yardımcısı Hasan Şaş olan kulüpten fazlası beklenmez.

11
12
yanıtYanıtla
ahmet:

hakemin yaptığı çok ayıp bir çocuğu böyle üzmeye hakkı yok . kasımpaşa kalecisi bile hakemin böyle yapmasına çok üzüldüm dedi hakem çocuktan özür dilemeli yada ibretlik ceza verilmeli hakeme .

11
9
yanıtYanıtla
Veysi:

O çocuk dedinğin en az 17 yaşında 5 yaşında emzikden yeni kesilmiş biri değil abart ayın

yanıt2
yanıt2
GERCEKLER:

HAKEM MACIN ONUNE NASIL GECERIM DIYE HEP DUSUNDU SONUNDA COCUKTAN CIKARDI SENI HAKEM YAPAN ZIHNIYETE NE DIYIM O COCUGUN BUTUN FUTBOL INANCLARINI YERLE BIR ETTIN 50 BIN KISININ ONUNDE YERIN DIBINE SOKTUN BU KAFAYLA BU HAKEMLERDEN BIR NANE OLMAZ.

8
7
yanıtYanıtla
BJK:

HAKEMİN TAVRINI TFF İZLESİN BİZ CANLI İZLEDİK , TERBİYESİZLİK BU TARAF TUTMADIR COCUGUN PSİKOLOJİSİNİ DÜŞÜNEMİYORUM HAKEMLİĞİNİ ASKIYA ALMALISINIZ SPOR ADALETTİR VARSA TABİKİ

9
6
yanıtYanıtla
team system:

GS KASIMPAŞA Maçının Bein Sport Spikeri Melih ŞENDİL çoktan alması gereken GS maçlarındaki GS''yi destekleyen taraflı anlatımı sonunda hak ettiği tepkiyi Kasımpaşa yönetimi tarafından aldı . Bunları özellikle mi seçip spiker yapıyorlar spiker mi amigo mu belli değil beş para etmez bir maç anlatımı var zaten birde hep Galatasarayı destekleyen anlatım şekli adamı sinir edip çıkıyor . Beinsport spikerlerine ne olduğunuzu bilin öyle maç anlatın !

4
10
yanıtYanıtla
ARITMETIK SAZAN:

lan bi git. . adam muriqi´yi 19-20 gol krali ilan etti, sonra özür diledi 18-19 gol krali ilan etti. . sen neden bahsediyorsun, algici keriz

yanıt1
yanıt0
ARITMETIK SAZAN:

hakem genelde iyi bir yönetim sundu bu macta. sadece aytac´in lemina´nin ayagina taban girdigi pozisyonda en az sari kart vermeliydi. ama, o kücük cocuga büyük ayip etti, ki onun yaptigini her mactaher yerde yapiyor top toplayicilar

yanıt1
yanıt0
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title