Haberler

Ali Koç ve Aziz Yıldırım genel kurulda ilk kez bir araya gelecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yarın yapılacak olağan mali genel kurulunda Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın buluşacak.

Fenerbahçe kritik güne hazırlanıyor. Tüzük tadiliyle ilgili maddelerin de görüşüleceği olağan mali genel kurul, yarın Ülker Stadı'nda yapılacak. Bu kongre, eski ve yeni başkanlar Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un buluşmasına sahne olacak.

Koç, başkanlığı devrettikten sonra ilk kez Yıldırım'la aynı kongrede kürsüye çıkacak. Genel kurulda Aziz Yıldırım'ın 1 Ocak 2018-4 Haziran 2018 dönemi ve Ali Koç'un 5 Haziran 2018-31 Aralık 2018 dönemi ibraya sunulacak.

Sözcü'de yer alan habere göre; Yıldırım'ın, kendisine yönelik eleştirilere cevap verip vermeyeceği merak ediliyor. Hem eski hem de yeni yönetimin genel kurula yoğun katılım sağlanması yönünde üyelere çağrıda bulunduğu belirtiliyor.

Özellikle Anadolu'dan pek çok üyenin geleceği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Ülker Stadı Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

recep:

fenev deyince aklıma ilk gelen şike

3
2
yanıtYanıtla
BJK:

HEY GİDİ BASKAN HEYY GELDE GÖR SENİN FENEVİN NE HALDE

3
1
yanıtYanıtla
Adsız:

Aziz Yıldırım Fenerbahçe tarihinin en hain başkanı dir

0
3
yanıtYanıtla
Ferhat:

ali koç gidip aziz başkan ne olur geri dön yalvarıyorum der mi acaba ?Taraftarları zaten dönek fenerbahçenin şuan en koyu azizzi olmuşlardır. Ben ali koç başkan olacağında buraya yazmıştım . Hem koç markasının ismine zarar verir hemde başkan olmadan önceki sevgiye muhtaç kalır diye nitekim bunu bu sene gördük. Fener işte böyle ali koç gelmen için ağlarlar 5 ay sonra satarlar.

0
2
yanıtYanıtla
realist:

körler sağırlar biribirini ağırlar karekterli zannettiğimiz ali kocta azizleşti maalesef dümen suyu aynı tafaftarın sırtından gecinen asalaklar padişahım cok yaşa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title