Haberler

Ali Koç: Maça lütfen milli forma ile gelin

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, A Milli Takımımızın Arnavutluk ile Ülker Stadı'nda oynayacağı EURO 2020 Elemeleri H Grubu maçı öncesinde çağrıda bulundu. Koç, maça gelecek taraftarların maça milli forma ile gelmesini istedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Kadıköy'de oynanacak Arnavutluk maçı öncesi maça gelecek taraftarlara mesaj verdi.

Ali Koç Fenerbahçe'nin stadıyla birlikte milli maça hazır olduğunu ifade ederek;

"Milli maça hazırız. Mehmetçik'e en güzel verilebilecek moral, Arnavutluk ve Fransa maçlarında alınacak iyi sonuçlar olacaktır. EURO 2020'ye gitme şansımızı arttırabiliriz. 2014'ten bu yana stadımızda milli maç oynanmıyor. Bugün Milli Takım günüdür."

Ali Koç: Maça lütfen milli forma ile gelin

"MİLLİ MAÇA LÜTFEN MİLLİ FORMA İLE GELİN"

"Tüm takım taraftarlarına çağrım, maça lütfen milli forma ile gelin. Fenerium'da milli formalar var. Ben geçen sene Milli Takım forması aradım ama bulamadım. O yüzden satışına karar verdik. Bu bir ilkmiş, bilmiyordum."

"Milli Takım'ın İstanbul'dan ayrılması doğruydu, şimdi yeniden döndü. Devletimizi ve milletimizi bu iki maçla sevindirebiliriz. 90 dakika Milli Takım'ı destekleyelim, takımlarımızla ilgili tezahürat yapmayalım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arnavutluk Ali Koç Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500

Yorumlar (36)

GSLİ:

FB FORMASI AVRUPADA UĞURSUZLUK GETİRİR MAZALAH İLK 45 DAKİKADA 6 YERİZ ONDAN İSTEMİŞTİR GEÇENLERDE MUNİH KARŞISINDA GÜRDÜK

6
15
yanıtYanıtla
fb li:

6 yemek sizin huyunuz salak. neçabuk unuttun lan.

yanıt7
yanıt4
GSLİ:

SİZ BİZDEN 7 YEMİŞTİNİZ DANGALAK

yanıt4
yanıt9
YTU:

ELİN YAHUDİSİ MİLLİLİK TASLIYOR

5
12
yanıtYanıtla
Cahil:

Yahudi dediğin adam Türkiyenin savunma sanayisi araçlarını üretiyor cahil herif ülke ekonomisinin den fazlasını oluuşturan şirketin sahibi

yanıt12
yanıt1
HASTA FENERLİ:

YAHUDİ DEĞİL KARDEŞ, BİLDİĞİM KADARIYLA ERMENİ.

yanıt0
yanıt0
Falcao:

elin yahudisi bu ulkeye senden fazla vergi odemis ve bundan dolayi otomatik senin tum 7 ceddinden fazla katkida bulunmus :)

yanıt1
yanıt0
Ali Koç ve vergi:

Bazıları vergiden bahsetmiş, Milli bilmem neyi üretiyor, 7 ceddinden fazla vergi ödedi demiş. Peki nasıl oluyor da Türkücülerle Şarkıcılar her sene Vergi Rekortmeni oluyor bu ülkede?Ülkenin parasıyla iş yapmayı benim komşumun 2 yaşındaki çocuğu da bilir üstelik vergi ödemiş gibi yaparak. .

yanıt0
yanıt0
ADALET:

ALİ KOÇU sevmem ama yaptığınız yorumlar mide bulandırıyor o insanın emrinde çalışan 10 bin kişi var ve en çok vergi veren en fazla iş imkanı sunan insanlardan ve vatanını seven bir insan yok şu yok bu diye ayrıştırmayın müslüman olduğunu biliyorum gereklerini yerine getirir getirmez onun sorunu sen kendin nesin ona bak ve ülkene ne faydan var böyle iftiralar atarak günaha girdiğini ve kul hakkı aldığını da unutma hesabı zordur bilirsin sen müslümansan eğer

yanıt2
yanıt0
adanali:

ALİ KOÇU NE ZAMAN GÖRSEM BAĞIŞ ADI ALTINDA PARA TOPLAMAK AKLIMA GELİYORBAŞKANLIKLA ALAKASI YOK FENERİN BAŞINA GELEN EN KÖTÜ ADAM BENCE (GS LİYİM)

5
11
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title