Haberler

Ali Koç'un, Fenerbahçe'ye başkan olduktan sonra serveti 150 milyon dolar eridi

Güncelleme:

Forbes Türkiye, Mart ayı sayısında bu yıl 15. kez hazırladığı "En Zengin 100 Türk" listesini açıkladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendisine 43. sırada yer buldu. Ancak bu listede bir detay dikkat çekti. Fenerbahçe'ye 2018 yılında başkan olan Ali Koç'un o zamanki serveti 850 milyon dolardı. 2020 yılında Koç'un serveti 700 milyon dolara düşerek 150 milyon dolar eridi.

TFF BAŞKANI NİHAT ÖZDEMİR 9. SIRADA YER ALIYOR

2019 yılında 3 milyar 700 milyon dolar servete sahip olan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker servetini 4 milyar 700 milyon dolara çıkararak yeniden Türkiye'nin en zengin ismi oldu. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in sahibi olduğu Limak Holding ise 1.80 milyar dolar ile 9. sırada yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Türkiye Ali Koç Forbes Spor Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

GOL:

BETER OL, DEDELERİNİN ÇALDIĞI PARALAR İLE ARTİSLİK YAPIP BAŞKAN OLUYORSUN

15
14
yanıtYanıtla
deniz:

cok UZULDUK ACUNA SOYLIYELIM YARDIM KAMPANYASI BASLATIN NE YAPACAK KOC SIMDI BETER OLSUNLAR DUNYADAKI EMEKCILERIN SIRTINDAN SERVET YAPANLAR////

14
13
yanıtYanıtla
ahmet demir:

ne erimesi yurt dışı hesaplarına bakın böyleleri asla para kaybetmez parayı türkiyede değil avurpada tutugu için öyle beyler yani ne fb para vermiş bu zamanda kimin babasın ogludur cebinde para versin feneri bittirdi hem sahada hemde dünya kadar boç takıp gidecek

14
10
yanıtYanıtla
GSliiii:

Ali koç her sene o paranın 2 katını alıyor Kimse zarar için boşuna o koltuğa oturmaz

12
9
yanıtYanıtla
Samet:

Ali Koç bı hayal taciridir , Ali koç istifa

8
7
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ne üzüldük ne üzüldük ama bir bilseniz

7
7
yanıtYanıtla
NECDET YILMAZ TUNCEL:

ELEŞTİRILERİNİZDE BİRAZ İNSAFLI OLUN.ALİ KOÇ TRİBÜNDEN GELEN BİR TRAFTARDIR

8
2
yanıtYanıtla
Feti:

Haydi sivaaaas. Yen şu gs yi... Bari sen sevindir. Hadi sivaaaas.

4
4
yanıtYanıtla
FBLİSİVASLİHERSEYLİVEHERKESLİ:

Galatasaray adam çarpınca öyle tuttuğu takımı unutturur. tüm takımları tutmaya başlarsın :D FAA! Ağla, KUDUR!!!

yanıt3
yanıt4
Analist:

Eridi diye haber yaptığınız 150 milyon dolarla Türkiye şartlarında normal bir aile 3000 yıl yaşayabiliyor. Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title