Haberler

Ali Çetin: Böyle bir haksızlık bir daha olursa bu insanları kimse durduramaz

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Denizlispor sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Maç sonrası ise Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in açıklamaları gündeme damga vurdu. Çetin, hakemleri çok ağır bir dille eleştirdi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin, hakemleri ağır bir şekilde eleştirerek, "13 ay oldu ben yönetime geleli. Başkan olarak bugüne kadar hiç böyle konuşmadım artık bu vicdanın son noktası yazıklar olsun. Bu insanlar 5 TL'lik çakmak satarak bu kulübü bu hale getirdi. Emin olsunlar ki 1 milyon 100 bin nüfuslu bu şehir buraya bunların başına yıkar. Böyle bir haksızlık bir daha eğer bu kulübün başına gelirse bu insanları burada kimse durduramaz. Yazıklar olsun bu vicdansızlık başka hiçbir şey değil.'' dedi.

"HEP SUSTUK ARTIKSUSMAYACAĞIZ"

Çetin, sözlerini şu ifadelerler sürdürü: ''Yani bu kadar kulübün üstüne gelinmez. 8. haftada 5 tane penaltı bizim hak ettiğimiz hiç penaltı yok. Bu güne kadarda hep sustuk artık bundan sonrada susmayacağız bunun başka ötesi de yok yazıklar olsun yani"

Ali Çetin: Böyle bir haksızlık bir daha olursa bu insanları kimse durduramaz

Kaynak: Haberler.com / Spor

Denizlispor Fenerbahçe Ali Çetin Haberler

500

Yorumlar (72)

kapkara gece fubol için:

yine fb maçı yine kapkara bir gece tff mhk istifa

22
33
yanıtYanıtla
aLEX:

KAPKARA GECE 6 KASIM 2002 GECESİYDİ CİNCON

yanıt13
yanıt8
GS BASKETBOL:

AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAZ MI GELECEK FENER SİNAN ERDEM SALONUNA HAFTA SONU NASIL GELECEK. HAYDİ BÜYÜK CİMBOMLULAR HAFTA SONU FENER DERBİSİ VAR SALONA

27
14
yanıtYanıtla
TRT SPOR VERSİN DERBİYİ:

TRT SPOR AÇIK VERSE GS-FB BASKETBOL DERBİSİNİ SÜPER OLUR. TRT SPORUN MAÇ VERME HAKKI VAR. GS-BJK DERBİSİNİ VERMİŞTİ GEÇEN HAFTA.

yanıt13
yanıt0
TRT SPOR VERSİN DERBİYİ:

TİVİBUSPOR UN ŞİFRESİZ KANALI VAR O DA VERSİN TABİ.

yanıt10
yanıt0
GS BASKETBOL:

EVET KATILIYORUM TRİBÜNE HERKESİN GELME ŞANSI YOK AMA TV DEN HERKES İZLEMELİ NETİCE DE DEVLET KANALI TRT HALKIN TALEBİNE KULAK TIKAMAMALI ÇÜNKÜ FUTBOL HARİÇ DİĞER BRANŞLAR PEK İZLENMİYOR TÜRKİYE DE .

yanıt12
yanıt0
kapkara skandal gece:

yine kapkara bir gece futbol için. yine fb maçı

6
33
yanıtYanıtla
hamdi:

şike yaptıysam fenev için yaptım kendim için değil diyen efsaneleriniz var gurur duyduğunuz takım bu kabul etsenizde etmesenizde şikecisiniz

5
22
yanıtYanıtla
AYHAN:

normal bir maçtı ortalığı bulandırmayın

4
19
yanıtYanıtla
MAÇI TV DE İZLEDİM:

EMRE BELÖZOĞLU FIRAT AYDINUS A BAĞIRIYOR MAÇTA ANCAK KARTI GEÇ UYARI BİLE YAPAMIYOR FIRAT EYYAMCISI

yanıt15
yanıt2
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title