Haberler

    Ayça Tilki'den ilginç Aleyna Tilki itirafı: Sevmediğim sevgililerini tekmeliyordum

    Güncelleme:

    14 yaşında kişisel gelişim üzerine kitap yazan ve Masal Şatosu filminde oynayan Ayça Tilki, ablası Aleyna Tilki'nin sevmediği erkek arkadaşlarına tekme attığını söyledi.

    Genç yıldız Aleyna Tilki'nin kız kardeşi Ayça Tilki, Hakan Gence'ye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Ablasıyla beraber şarkı sözü yazan Ayça Tilki'nin ilk filmi 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' cuma günü vizyona girecek. Ablası hakkında ilginç açıklamalarda bulunan Ayça, küçükken ablasının sevmediği sevgililerine tekme attığını anlattı.

    "KİŞİSEL GELİŞİM KİTABI YAZIYORUM"

    Şarkı sözlerinin yanı sıra şimdilerde bir kişisel gelişim kitabı yazdığını söyleyen Ayça Tilki, "Bir kişisel gelişim kitabı, bir çocuk kitabı, bir de senaryom var. Bir de roman yazıyorum. Benim kalbim kin tutamıyor. İnsanlardan nefret edemiyorum. Biri hatalıysa bile önce nedenlerini soruyorum. İnsanlar da bilmeden başkalarını yargılamasın istiyorum. Her şeyin sevgiyle kazanılacağına inanıyorum. Kişisel gelişim kitabım tam da bunu anlatıyor. Romanım bir kızın hikayesi olacak. Empati kurmayı çok seviyorum. Empati yapmak, bana göre karşımdaki kişiyi olduğu gibi anlamaktır. Bu şekilde düşünerek bir karakter oluşturdum. Senaryom da, şizofreniye bakış açımı anlatıyor."

    Aleyna Tilki'nin oyunculuğa başlayan kız kardeşi Ayça Tilki: Ablamın başarısını kıskanmıyorum, onu...

    "ABLAMIN SEVMEDİM SEVGİLİLERİNE TEKMEYİ GEÇİRİRDİM"

    Ablasına olan düşkünlüğünden bahseden Ayça Tilki, sözlerine şöyle devam etti: "Kolyelerim hep kilit ve anahtar şeklinde. Karakterimi sembolize ediyorlar. İrademin anahtarı bir tek bende var. Küçüklüğümde ablamın sevgilileri benden çok çekmişti. Sevmediysem ablamın görmediği yerde tekmeyi geçirirdim. Şimdi de öyle biri hayatına girse müdahale ederim.

    Soyadımla küçükken çok dalga geçiyorlardı. Artık alıştılar. Ablama 'Aleyna Baba' diyorlardı, şimdi bana da 'Ayça Baba' demeye başladılar. Bizim Babalar Günümüzü kutluyorlar."

    "İÇİNDE MASAL KARAKTERLERİNİN OLDUĞU FİLM BENİ ÇOK HEYECANLANDIRDI"

    14 yaşında oyunculuk sektörüne atılan Tilki, 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' filmine nasıl dahil oldun?' sorusuna da şunları söyledi: "Yapımcı Samsun Demir anneme filmden bahsetmiş. İçinde masal kahramanlarının olduğu bir film fikri beni çok heyecanlandırdı. Film, masal kahramanlarını kurtarmak için 'Kara Kraliçe'ye karşı verilen mücadeleyi anlatıyor. Benim canlandırdığım karakter 'Deniz'; sakin ve cool bir karakter. Ben de öyleyimdir."

    Aleyna Tilki'nin oyunculuğa başlayan kız kardeşi Ayça Tilki: Ablamın başarısını kıskanmıyorum, onu...

    "ABLAMLA DÜET YAPACAĞIZ"

    Ablasıyla şarkı hazırlığı yapan Ayça Tilki, "Bu sene bitmeden düet yapacağız. Şarkının bir bölümünde rap söyleyeceğim. Sözlerin yüzde 80'ini ben yazdım. Ablam sürekli şarkı söyler, biz de kendimizi kaptırıp her saniye dans ederiz. Evden müzik ve dans eksik olmaz. Ablam sürekli şarkı söyler. Biz de kendimizi kaptırıp her saniye dans ederiz. Modumuza göre müzik tarzımız değişse de asla durmuyoruz. Ablamın başarısını kıskanmıyorum. Ama onu başkalarından kıskanıyorum." şeklinde konuştu.

    Aleyna Tilki'nin oyunculuğa başlayan kız kardeşi Ayça Tilki: Ablamın başarısını kıskanmıyorum, onu...

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Aleyna Tilki Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (67)

    Bir zamanlar Anadolu:

    Bende "Tanrı Gereksiz İnsanları Yarattı" kitabı hazırlıyorum,22 Aralık ta imza günüm var!

    1162
    1055
    yanıtYanıtla
    Aydın...:

    Memleketin okadar derdi varken, Emperyalist oyunlarıyla genç kızlarımızı heveslendirip, böyle insanları marifetmiş gibi bu hale getirenlere yazıklar olsun.

    1209
    0
    yanıtYanıtla
    Yorumsuz:

    Aydin kardes millet olarak ahlak edep sevgi saygi cökmüs millet olarak yok etmeye calisiyorlar bizi

    yanıt0
    yanıt0
    Seren canj:

    Niye bunlarda mı imamhatipli olsun ??

    yanıt0
    yanıt0
    proje olduklarından bihaber projeler:

    imam hatipliler anti emperyaslist değildir ; direk nato projesidir! ahlaksızlık ve kahpeliğin imamıda hatibide layiğide aynı pislik

    yanıt1
    yanıt0
    müfit:

    Bunların vatandaşlıktan çıkarılıp sınırdışı edilmesi gerekiyor insan gibi davranmıyorlar artık.

    530
    3
    yanıtYanıtla
    hahaha:

    gülmekten sinir krizine tutuldum.

    yanıt16
    yanıt1
    Ready:

    Onları sınırdışı edelim senin gibileride hapse atalımki normal insanlar az kafa dinlesin

    yanıt0
    yanıt0
    Yazınak:

    gelişim kitabı yazıp kendini geliştiremeyen tek mahlukat. .

    436
    0
    yanıtYanıtla
    Burak:

    Eskilerin bir sözü vardı bin kitap okumadan bir kitap yazılmaz diye. Şimdi pekte önemsenmiyor.

    297
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title