Haberler

    Alexander Sörloth'tan Bayern Münih cevabı: Transfer için konuşmam doğru olmaz

    Güncelleme:

    Trabzonspor'un şampiyonluk yürüyüşünde büyük pay sahibi olan Alexander Sörloth'un ismi Real Madrid'in ardından Bayern Münih ile anılmaya başlamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Sörloth, dedikodulardan haberi olduğunu ancak şu an Trabzonspor'a odaklandığını ve şampiyon olmak istediğini söyledi.

    Trabzonspor forması giyen Alexander Sörloth, Alman devi Bayern Münih'e transfer olacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

    Marca'ya konuşan Norveçli golcü, transfer söylentilerinden haberdar olduğunu ancak Trabzonspor'a odaklandığını ve bordo mavili ekiple şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.

    "DEDİKODULARDAN HABERİM VAR"

    Alexander Sörloth şu an için transfer hakkında konuşmanın doğru olmadığını, sorumsuzca bir davranış olacağını söyledi.

    Alexander Sörloth'un Bayern Münih açıklaması şu şekilde:

    "Dedikodulardan haberim var. Böyle söylentiler her zaman çıkar ancak ben şu anda sadece Trabzonspor'a odaklanmış durumdayım. Burada büyük bir takım ruhu var. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu dönemde transfer hakkında konuşmak uygun olmaz. Aynı zamanda sorumsuzca bir davranış olur."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Bayern Münih Trabzonspor Marca Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (13)

    İSRAİL DÜŞMANI:

    bu sezondan sonra söner devamlılığı zor gibi.

    6
    24
    yanıtYanıtla
    İBRAHİME MAGAMELA:

    HABU ADAM BİZİ ŞAMPİYON EDECEK BIRAKIN TRABZONSPORUN YAKASINI HERKES BAKSIN GENDİNE

    13
    8
    yanıtYanıtla
    ULTRASLAN 45:

    GALATASARAY VARKEN SİZE ANCAK TAKIMIN ÇANTALARINI KRAMPONLARINI TAŞIMAK DÜŞER.

    yanıt1
    yanıt3
    BUNAK:

    Mevsimlik isçi gibi , mevsimlik golcu lan. Hehhe

    4
    12
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Büyütün büyütün Vida ''ya ne para veriyorlardı kol saatine takıldılar.

    4
    3
    yanıtYanıtla
    KUZEYİN UŞAĞI:

    TRABZON şampiyon olsun ondan sonra konuşur, anlaşırsınız. . . . . .

    6
    1
    yanıtYanıtla
    SPOR DOSTLUK KARDEŞLİKTİR))):

    RİZE-ALANYA ünal hocanın ilk maçı, başarılar dilerim)))))

    yanıt2
    yanıt0
    Bilirkişi:

    Objektif olmak gerekirse, şu anki formu ile Avrupa''nın en üst 15 golcüsünden birisi, 2 sene içerisinde Sevilla-Lyon-Dortmund-Lazio gibi takımlara transferi muhtemel.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    bu sefer olacak....:

    eğer sorloth, iyi bir takıma iyi fiyatla sözleşme imzalarsa, genç oyuncuların Turkiye ye bakışı değişecek. Buyuk liglerde yedek kalmaktansa, Turkiye de kendilerini kanıtlama şansı olacağını9 duşunuyorum. . . Bu da bazı kluplerin yaşlı oyunculara( b)atırım yapmak yerine genç oyunculara yatırım yapmalarını sağlayacak. . .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    1907 FENERBAHÇE CUMHURİYETİ:

    Sörloth eşittir Diagne. Bakın buraya yazıyorum Diagne gibi olacak, performansı 1 yıllık olacak. Beslemediğin zaman bir şey yapamıyor. Topu sürüp gol atan bir oyuncu değil. Ceza sahası dışında etkisiz. Şampiyonlar liginde foyası ortaya çıkacaktır. Muriç gibi stili. Ondan 1 tık daha hızlısı o kadar. Bu sene performansı çok iyi ama 6s maçında kaçırdığı golleri de unutmayın. O golleri kaçırmasaydı şampiyonluk artık ts de diyebilirdik. Bence şu an her şey ortada. Kimin şampiyon olacağı muamma.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title