Haberler

Alex'ten Ali Koç'a Uyarı: Bu Paralara Daha İyileri Alınır

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Alex de Souza, Ali Koç'u uyardı. Alex, "Frey'e verilen paralarla Güney Amerika'da çok daha iyi topçular bulunur" dedi. Koç talimatı verdi.

Sarı-lacivertlilerin eski yıldızı, sezon başında Zürih'ten transfer ettiği ancak gösterdiği performansla bekleneni veremeyen Michael Frey ile ilgili olay ifadeler kullandı.

Güney Amerika liglerini taramakla görevlendirilen scout ekibi, Alex de Souza, Deivid ve Luciano'nun da katkısıyla çalışmalarını sürdürüyor. Brezilya'nın yanı sıra Arjantin, Şili, Peru, Kolombiya ve Venezuela liglerini radara alan ekibin şu ana kadar 100'e yakın oyuncu izlediği gelen haberler arasında.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; 23-26 yaş aralığı ve 2 milyon euro maliyet kriteri devreye sokularak bu sayının 21'e kadar indirildiği ve menajer+kulüplerle ön temasların başladığı ifade edildi.

FREY'E VERİLEN PARA İLE BURADA ONLARCASI ALINIR

Alex'in başkan Ali Koç'u transferde boş yere yüksek paralar harcanmaması konusunda uyardığı belirtildi. Frey'in 2 milyon 650 bin euro'luk bonservis bedelini örnek gösteren sambacının, "2 milyon euro az bir rakam değil. Güney Amerika'da bu rakama transfer edilecek 10'larca oyuncu bulunur" sözleri üzerine, Koç'un 'O halde bulun, biz de alalım' karşılığını verdiği ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güney Amerika Michael Frey Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

ksk li mesut:

alex bizi artık sen bile kurtaramazsın maalesef. bu sene yaşadığımız rezillik, şampiyon olduğumuzu sanıp timsah yürüyüşü yaptıktan sonra yaşadığımız rezillikten da rezil. utanıyorum.

16
5
yanıtYanıtla
şakşakçılar:

ALEX ADAMSIN

13
5
yanıtYanıtla
Sakaryasporlu:

Alayı madam ne adamı. Milyon euroları alacaklar, zevk diye sokakta halısahada oynadığımız şeyi meslek diyecekler sonrada akıl hocalığı yapacaklar. Mal insan topluluklarıda birbirini yiyecek. Adamın çocuğu yutkunuyor istediği birşeyi alamadığı için babasından çekiniyort, baba maça gidip para veriyor. Ah inlizler büyük insanmışssınız siz, meşgul edecek dizaynı asırlar önce attınız.

yanıt0
yanıt0
Galatasaray:

Galatasaraylıyım ama Alex birşey söylüyorsa doğru söylüyordur. Ülkemizde yabancı topçu besliyoruz. Ülkemizde aldıkları ücretlerin yarısını başka ülke takımlarında alamazlar. . .

15
2
yanıtYanıtla
Havuç:

Kral bize topçu bul. Senin gibi golcü, senin gibi istikrarlı en önemlisi de senin gibi ahlaklı insan olsun.

15
1
yanıtYanıtla
DİPSİZ KUYU:

ali koç getir şu adamı koy en azından comollinin yerine sonrasını düşünürüz

13
1
yanıtYanıtla
...:

Adam kalasın önde gideni. sıradan herhangi bir futbolcu zaten freyden iyidir. Bunu herkes gördü de beyinden yoksun comolli göremedi

13
1
yanıtYanıtla
MERDA:

FENERİN ŞAMPİYONLUGA YÖRÜDÜĞÜ GİBİ YAVAŞ VE YAVAŞŞŞŞ:))))

5
4
yanıtYanıtla
Sırdaaaa:

şiiiişt sakaryalı naber

yanıt0
yanıt0
Eyüp66:

Yap bi güzellik Alex yine.

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title