Haberler

Alex Morgan'dan Ronaldo için şok sözler: Gerçek yüzünü kimse bilmiyor

Güncelleme:

ABD Kadın futbol takımının yıldız oyuncusu Alex Morgan, taciz davası devam eden Ronaldo için, "Hikayesine baktığımızda bence gizlenmiş çok kanıt var. Sonuçta para, bazı şeyleri saklayabiliyor. Gerçek yüzünü kimse bilmiyor" ifadelerini kullandı.

ABD Kadın futbol takımının ünlü yıldızı Alex Morgan, cinsel taciz davası hala süren Cristiano Ronaldo hakkında flaş sözler kullandı.

Sports Illustrated dergisine röportaj veren Morgan, Ronaldo'nun davada bir şeyler saklamış olabileceğini belirtti.

"BENCE GİZLENMİŞ ÇOK KANIT VAR"

Alex Morgan, Portekizli futbolcunun davası hakkında "Günümüzde kadınların konuşmalarını dinlemek önemli. Herkes, bu olayda kimin haklı olduğunu merak ediyor. Ama Ronaldo'nun hikayesine baktığımızda bence gizlenmiş çok kanıt var. Sonuçta para, bazı şeyleri saklayabiliyor.Onu herkes iyi biri olarak biliyor ama Ronaldo sadece medyaya karşı böyle. Gerçek yüzünü kimse bilmiyor" sözlerini kullandı.

Alex Morgan'dan taciz davası süren Ronaldo için şok sözler

"SPOR İÇİN YAPTIKLARIYLA, KİŞİSEL YAPTIKLARI FARKLI"

ABD ile Kadınlar Dünya Kupası sevinci yaşayan Morgan, "Kadınları kolayca yaralanabileceği pozisyonlarda korumak çok önemlidir. Ronaldo, dünyanın en iyi futbolcusu değildir demiyorum. Bunun futboluyla bir ilgisi yok. Spor için yaptıkları farklı, kişiliği ile yaptıkları farklıdır" şeklinde konuştu.

Öte yandan Alex Morgan ile Cristiano Ronaldo, 23 Eylül tarihinde Milano'da düzenlenecek FIFA The Best ödül töreninde dünyanın en iyi futbolcusu adaylığında yarışacaklar.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

500

Yorumlar (28)

ronaldonun kankisi:

Ronaldo''yu sizden olmadığı için her bahanede linç etmeye uğraşıyor bu batı medyası biliyorsunuz ki ronaldo müslümanlara karşı daha hassas bir futbolcu herşey bunun yüzünden

36
5
yanıtYanıtla
Cristiano Ronaldo:

Alex Morgan''a pas vermedim diye böyle söylemiştir. Tipim değilsin Alex Yorgan =)_

30
5
yanıtYanıtla
türkmen beyi:

reklam kokan hareketler bunlar. aslında hiç gerek yok.

31
2
yanıtYanıtla
Nirvana:

Alex hoş kızsın ama bir kız seks yapmak istemiyorsa bir erkeğin otel odasına gitmemeli .

26
2
yanıtYanıtla
konya:

paranın kokusunu alan bayanlardan

24
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Müslüman''lara yardim ettigi icin konusuyor bu Hiistiyanlar. Ronaldo isteseydi o taciz suclamsinda bulunan kadini susturabilirdi. Para var, cevre var. Kimsede farkinda olmazdi.

16
2
yanıtYanıtla
ruzgar eser:

Cok güzelsin ayrı amma Ronaldo hakkında konuşmak için bu günümü bekledin. . .

15
0
yanıtYanıtla
Futbol Uzmanı:

Filistine yaptığı yardımlar zoruna mı gidiyor Alexxxxx ! Eğer İsrailliysen konuşta öğrenelimm. . . .

12
2
yanıtYanıtla
fenerbahçe:

ronaldo sana yüz vermedi galiba:d

10
3
yanıtYanıtla
muhammet:

filistine yaptığı yardımlar yüzünden böyle taciz iddiaları ile yıkmaya çalışıyorsunuz. biz bu yahudi oyunlarını çok izledik. hep aynı denklemi kullanıyorsunuz ve iyi insanları sindirmeye çalışıyorsunuz. iftiralarla sindirdiğiniz yetti artık yahudilerin nasıl şantaj ve tehditle basın yayınla kitleleri kontrol ettiği ortada

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title