Haberler

Alex de Souza'dan heyecanlandıran Fenerbahçe açıklaması

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Brezilyalı efsane Alex de Souza Türkiye'ye geldi ve davet edildiği bir saç ekim kliniğinde açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'ye teknik direktör olma hedefinin olduğunu ancak 2021 yılından önce teknik direktörlük yapmayı düşünmediğini belirten Alex, "Umarım bir gün Fenerbahçe'nin teknik direktörü olurum. Teknik direktörlük için hala zamanım var. Bununla ilgili bir süreç var. Öncelikle Brezilya'da kurslarıma devam edeceğim. 2021'de belgemi elime aldıktan sonra hayat neler getirecek göreceğiz. Benimle ilgili aceleci davranıyorsunuz ve beni planlara dahil ediyorsunuz. Benim acelem yok. Önce kursumu tamamlamalı ve teknik direktörlük belgemi duvara asmalıyım" dedi.

"FENERBAHÇE'YE NE ZAMAN ÇAĞRILIRSAM, GELİRİM"

Alex, Fenerbahçe'nin çağırması halinde istedikleri zaman geleceğini söyleyen Brezilyalı efsane, "Bir gün Fenerbahçe'nin başına geçip geçmeyeceğim çok sonra konuşulacak şeyler. ' Fenerbahçe'ye ne zaman dönüyorsun?' diye sorarsanız, bunun yanıtını ben veremem. Ne zaman çağrılırsam, gelirim. Şu an Türkiye'ye dostlarımla vakit geçirmeye geldim. Fenerbahçe ile herhangi bir temasım olmayacak. Ama günün birinde Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmak isterim" şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE'YE TRANSFERDE AKIL VERMİYORUM"

Transferde sarı-lacivertliler için aktif bir rolde bulunmadığını ifade eden Alex de Souza, "Benim kafamda geçen bir şey yok. Benim açımdan geçmişe dair bir şey söylemeye gerek yok. Cruzeiro'nun küme düşmesiyle ilgili üzüntümü bildiriyorum buradan onlara. Dün gece kalbim onlarlaydı ama maalesef olmadı. 7 Aralık 2014'te futbolu bıraktım, bugün 9 Aralık 2019. Futbolu bırakalı uzun zaman oldu, benim açımdan veda maçı gibi bir plan şu an için yok. Fenerbahçe'ye transferlerle ilgili herhangi bir akıl vermişliğim yok. Fikir veriyorum ancak herhangi bir transferde aktif olarak bulunmadım. Fenerbahçe'ye gelen oyuncuları, 10 numaraları değerlendirecek olan kişi ben değilim. Transfer ile ilgilenen kişiler var, teknik direktörü var, benim bir şey söylemem doğru olmaz" dedi.

"FALCAO KALİTELİ BİR OYUNCU"

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao hakkındaki düşünceleri sorulan Alex, "Falcao'yu tanımıyorum, kendisini saha içinde gördüğüm kadarıyla biliyorum. Kişisel olarak tanımıyorum. Fransa ve İspanya'da gol krallıkları olan, kariyeri başarılarla dolu bir futbolcu. Ondan beklenti duyulması kadar doğal bir şey olamaz Türkiye'ye geldiği zaman" yanıtını verdi.

HAGI VE BENİMLE KIYASLANMASI HAKSIZLIK

Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye transfer olan bir yabancı futbolcunun kendisi ve Hagi ile kıyaslanmasının doğru olmadığını belirten Brezilyalı yıldız, "Galatasaray'a gelen bir futbolcunun Hagi'yle, Fenerbahçe'ye gelen bir futbolcunun Alex'le karşılaştırılması gelen futbolcuya yapılan haksızlık olarak görüyorum. Biz uzun bir süre oynadık. Başarılarımız ortada ve hikayemiz bitti. Hikayesi biten insanları hikayesi yeni başlayan insanlarla karşılaştırıyor olmak büyük bir haksızlık. Beklenti doğal. Falcao'nun kalitesi ortada. Galatasaray'a başarı kazandırabilecek potansiyele sahiptir ama bunu yapıp yapamayacağını zaman gösterecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gheorghe Hagi Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (13)

Turist Ömer:

Adamın dibi. Kral Alex. Efendiliği, ahlakı, profesyonelliği, alçak gönüllü oluşu takdire şayan.

31
1
yanıtYanıtla
solo:

galatasaraylıyıyım ama alex gibi kaliteli ve en önemlisi efendi ahlaklı birini takdir ediyorum. .

16
2
yanıtYanıtla
EMOXX:

Bu adam fb gibi saçma bir klupte neden oynadı anlamış değilim, fb ye göre ahlaki ve insancıl değerleri oldukça yüksek. . .

7
10
yanıtYanıtla
TFF:

Bu fotoğrafın altına böyle bir yorum yapacak kadar boş ve gevzeksin kaybol işine bak

yanıt5
yanıt1
BN:

boş yapma teneke

yanıt4
yanıt4
FİFİ:

ÜLKEMİZE ALEX GİBİ MUSLERA GİBİ YABANCILAR GELMELİ TAM BİR PROFESYONEL OYUNCULAR

9
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

güzel adam çok başarılı oldu ama gelmiş geçmiş en başarılı oyuncu Hagi dir. . . . Alex ayrıca karakteri iyi iletişimi ile hagi nin önünde geliyor.

4
4
yanıtYanıtla
Bak çok güzel bir şey söylemiş:

Hikayesi biten insanları hikayesi yeni başlayan insanlarla karşılaştırıyor olmak büyük bir haksızlık

3
1
yanıtYanıtla
No-name:

Bir Gs'' lı olarak, ülkemize gelmiş en iyi yabancı futbolculardan biridir. . . Adam 10 numara iken her sene 20 gol atardı, ona rağmen geri gelmiyor, çok koşmuyor diye eleştirilirdi :) Şimdi böyle topçuların tırnağını arıyoruz değil mi? Sneijder'' den sonra bu kaliteye son yıllarda biraz yaklaşan Tallisca'' yı gördüm, inşallah geri gelir de gözlerin pasını alır. . .

3
0
yanıtYanıtla
FENER AĞLAMA:

FENEVDE SAYGI DUYDUĞUM TEK YABANCI FUTBOLCU KRAL ALEXTİR. . . HARBİDEN DE KRAL OYUNCUYDU

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title