Haberler

Al Hilal'den Falcao için 12 milyon euroluk teklif

Güncelleme:

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'ya Suudi Arabistan'dan talip çıktı. Eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Al Hilal'in Radamel Falcao'yu transfer listesine aldığı iddia edildi.

Galatasaray'da, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma giymekte zorlanan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya Suudi Arabistan'dan talip çıktı.

A Spor'un haberine göre, Bafetimbi Gomis ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Al Hilal, Radamel Falcao'yu transfer listesine aldı.

Ayrıca, Suudi Arabistan ekibinin bu transfer için 12 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

SARACCHI PAŞA MAÇINDA SAHADA

Sarı-Kırmızılı ekibin Konyaspor deplasmanında sakatlanan iki kritik futbolcusu Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao, geri dönüş hazırlığında. Tedavi süreçleri beklenenden iyi geçen iki oyuncudan Saracchi, pazar günkü Kasımpaşa maçında yeniden ilk 11'deki yerini alacak.

FALCAO MALATYA MAÇINA YETİŞİYOR

Uruguaylı sol bekin, kupadaki Alanyaspor sınavı sonrası takımla çalışmalara katılacağı belirtiliyor. Bir diğer pozitif haber de Falcao'dan geldi. Salon çalışmalarına başlayan Kolombiyalı golcünün Kasımpaşa maçında 11'de olması zor görünüyor.

Fatih Terim büyük olasılıkla maç kadrosuna da almayacak. Falcao, bir sonraki hafta Yeni Malatyaspor karşısında formasına kavuşacak. Böylelikle Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi öncesi iki futbolcu da hazır hale gelmiş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Al Hilal Haberler

500

Yorumlar (32)

karl max:

1 maç var 3 maç yok diagne ise problemli andone sakat mitroglu temposuz eee parator efendi takımı ben şampiyon yaptım diyen gomisi gönderirsen olacağı buydu 100 milyon zarara uğrattın kulubü

14
11
yanıtYanıtla
MEMET33:

NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUM SİZE BU KONUDA, HEMDE HİÇ NOKTALAMA İŞARETİ KULLANMADIĞINIZ HALDE. . .

yanıt23
yanıt2
CimBomlu:

HEMEN SATIN HEMEN HEMENNNNNN

10
7
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Falcao=MALcao . Pehhh. Kac goli vaaa. Şike saray

7
9
yanıtYanıtla
ertuğrul:

Yaşlı zırt konuştu, çekilin hele, kokusu sarmasın

yanıt1
yanıt3
metin:

atın yalanı atın hani la folcoa folcoa diye 20bin kişi karşıladığınız FALCAO ya noldu atdılarmı size kazığı olum adam zaten iş görse gelirmi buraya

9
3
yanıtYanıtla
12 MILYON EUROLUK ADAM:

12 MILYON EURO. . . OYNAMAYAN FALCAO BU KADAR PARA EDIYOR DEMEK. YA PIYASASI IYI, YADA BIRILERI AL-HILAL''E ADAMI VERECEK EL ALTINDANDA BAK SEN BU FUTBOLCUYU 12 MILYON EURO''YA ALDIM DE DIYECEK. LIMITINI DUSURECEK BU SAYEDE. GUZEL SENARYO. YAZINDA OYNAYALIM GENÇLER.

7
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

İYİ BİLİYORSUN BU İŞLERİ. 1 MİLYONA BOLUSPORA KALECİ SATINCA. . . . ANLADIM RUM VATANDAŞIMIZSIN TABİ OLUR O KADAR CEHALET.

yanıt6
yanıt2
Kenan:

Buna ancak kadir inanır bırakın artık bu yalanları sakat ve bitik adamı kim ne yapsın

8
3
yanıtYanıtla
gsli:

gsye güzel haber geldimi birilerine fena batıyor

yanıt6
yanıt4
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title