Haberler

AKOM, İstanbulluları uyardı: Serin ve yağışlı hava geliyor

Güncelleme:

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul için yağışlı hava uyarısı yaptı. Salı gece saatlerinden itibaren etkisini gösterecek serin ve yağışlı havanın yarın da etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

İBB AKOM'un paylaştığı veriler, İstanbul halkını soğuk ve yağmurlu günlerin beklediğine işaret ediyor. AKOM'un tahminlerine göre,İstanbul'da bu gece yarısından itibaren Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı hava etkili olacak.

HAVA SICAKLIĞI MEVSİM NORMALLERİ ALTINDA SEYREDECEK

Salı günü akşam saatleri itibari ile İstanbul başta olmak üzere bölge genelinde parçalı çok bulutlu ve sağanak yağışlı bir havanın hakim olması bekleniyor. Yağışlı havanın 22 Nisan Çarşamba günü öğle saatlerine kadar hafif sağanak yağmur şeklinde etkili olacağı, rüzgarın da kuzeyli yönlerden sert, zaman zaman kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının hafta boyunca 12-14°C aralığında mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor.

AKOM'un tahminlerine göre 23 Nisan Perşembe ve 24 Nisan Cuma günleri bölge genelinde hava parçalı bulutlu olabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title