Haberler

AK Partili Vekille CHP'li Vekil Arasında 'Kürt Sorununun Sebebi Kim' Tartışması

Güncelleme:

Habertürk'te yayınlanan programda AK Partili Ensarioğlu ile CHP'li Yılmaz arasında 'Kürt sorunun sebebi kim' tartışması yaşandı.

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programında AK Partili Galip Ensarioğlu'yla CHP'li Necati Yılmaz arasında "Kürt sorununun sebebi kim" tartışması yaşandı. AK Partili Ensarioğlu, "Bizim konuştuğumuz şu anda bile Güneydoğu'da gençler ölüyor. Polisimiz, askerimiz ölüyor. Ve anlamsız bir şiddetin kurbanı oluyorlar. Eğer biz bu soruna çözüm sunacaksak CHP, AK Parti, HDP... Yani HDP ile CHP artık bu sorunu Erdoğan düşmanlığına kurban etmesinler. Yapabiliyorsak katkı sunalım. CHP bu sorunun sahibidir demekle olmuyor. Bize göre de CHP Kürt sorununun sebebidir" dedi.

"13 YILIMIZI DAHA HEDER EDEMEYİZ"

Ensarioğlu'nun sözlerine cevap veren CHP Milletvekili Necati Yılmaz, "Sebebidir dediği şeyle ilgili şunu söyleyim. 13 yıldır bu aşamaya gelmiş Kürt meselesi hala 13 yılda çözülmemiş ise eğer çözemiyorsanız varlığınız gereksizdir diyorum. AKP'nin varlığı gereksizdir çünkü 13 yıldır bu sorunu çözememiş AKP'ye 13 yılımızı daha heder edemeyiz" dedi.

"83 YILDA BU HALE SİZ SOKTUNUZ"

Son sözü alan Ensarioğlu, "83 yılda bu hale soktunuz siz bu işi" diyerek CHP'yi suçladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Galip Ensarioğlu Necati Yılmaz Habertürk AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Yasin Mobil-IOS:

Sorunun taa kendisi chp ve hdp dir. Türkiye'de sadece iki parti olsun görüşüne inanın bu ülkenin yüzde 70 ok der. Oda kim bilin

0
0
yanıtYanıtla
Osman Mobil-IOS:

13 yıldan beri CHP pkk yı desteklediği için çözülemedi

0
0
yanıtYanıtla
Hayır olsunMobil-IOS:

Hala utanmadan başkalarının hatası gibi görüyorsunuz ya yuh artık

0
0
yanıtYanıtla
Selahhattin eyubiMobil-IOS:

Agzina saglik emsarioglu

0
0
yanıtYanıtla
KayıMobil-ANDROID:

sorun sadece dış mısraların oyuncağı pkkhdp ve onların yan kuruluşları.

0
0
yanıtYanıtla
ZorbaMobil-ANDROID:

ensarioglu akp nin yalakasi

0
0
yanıtYanıtla
BomenMobil-IOS:

Sayin Ensarioglu yuzde yuz hak veriyorum. Nedeni bence o yillarda kurulurken teror yetersiz takipsizlik, hafife almak, dis guclerin temel yerlesimi , ulkemize musade edenler ve dis guclerin isbirliginde olan ulkeyi yonetenler vardi. Boyle daha 1000 lerce misal verebilirim. Yil 1983 te olan ve kurulan teror uzun zamanda gidikce guclenen ve organize olan teror, chpli dedigi kesinlikle olamaz bence. Bu sorunu yaratanlar simdi baskalarin arkasina saklanip ve suclayarak olmaz ve sorunlar cozulemez. Chpli 12 yil daha musade edemeyiz demesi zaten sacma. Chp yada herhangi gibi parti ele alsa ne yapacak sizce? Toprak verip verip teroru susturacakmisiniz. Birbiriniz her hangi gibi partiden net bi sekilde duydunuz mu yada okudunuz mu? Bakin bu donemde olanlar zaten o yillarda zaten planlanmis bir proje. Bunu durdukmak yada onlemek bunlara neden olacakti zaten. Simdiki yasadigimiz tarihte ve olan technology bunlari yapmak ve onlemek buyuk bir cesaret!! Cesareti olana da bence biz BIR HALK ve KARDES olarak ve vatanimiz icin desteklemek lazim. Ak parti bence gercekten ilk baslarda mucadeleyi baska yerlerden verip bu seviyeye varmak icin neler yapti ve yaparkende baska guclerde olusurken bu seviyede kalmak, yonetmek cok zor ve cesur olman lazim.

0
0
yanıtYanıtla
aslanMobil-ANDROID:

helal sana necati yılmaz doğru olanı söylemişsin 13 yıldır bunlar yüzlerine gözlerine bulaştırdılar hiçbirşeyi haledemediler gittikçe sorunlar daha fazla olmaya başladı

0
0
yanıtYanıtla
Yakamoz.Mobil-ANDROID:

Güneydoguda bir halk yok ediliyor.Ensarioglu sistemin besledigi tosuncuktur.13 Yilda geldigimiz yer Asimilasyon degil resmen bir halkim yok edilisi...Sizinde yüzünüze tükürmek lazim.o günlerde gelecek...keske Chp iktidarda olsaydi....

0
0
yanıtYanıtla
vatandasMobil-ANDROID:

Daha beter olun her ikinizde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title