Haberler

Ak Partili Özdemir: "Gizli Evetçilerden Bir Tanesi de Galiba Kemal Kılıçdaroğlu'dur"

AK Partili Özdemir: "Gizli evetçilerden bir tanesi de galiba Kemal Kılıçdaroğlu'dur"KONYA - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, referandumdan yüksek oranda 'evet' beklediklerini belirterek, "Konya'yı halk oylamasında en yüksek oranda, Türkiye genelinde 'evet' oyu veren il...

AK Partili Özdemir: "Gizli evetçilerden bir tanesi de galiba Kemal Kılıçdaroğlu'dur"

KONYA - AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, referandumdan yüksek oranda 'evet' beklediklerini belirterek, "Konya'yı halk oylamasında en yüksek oranda, Türkiye genelinde 'evet' oyu veren il olarak göreceğiz" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, il teşkilatının düzenlediği referandum çalışmaları kapsamında Selçuklu İlçe Teşkilatı ile birlikte Selçuklu Müftülüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret ederek, destek istedi.

Konya'nın AK Parti'ye her zaman destek verdiğini belirten Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, "Konya her zaman AK Parti'ye destek vermiştir. En son 1 Kasım seçimlerinde de biliyorsunuz yüzde 75'e yakın destek verdi. Yani her 4 Konyalıdan 3'ünün oyunu almış bir partinin milletvekili olarak referandum çalışmalarını yürütüyoruz. Aynı desteğin artarak devam edeceğini tahin ediyorum. Şu anda bizim sahada yaptığımız çalışmalarda görünen şey budur. Muhalefetin muhalefet etmesi yani Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemine karşı çıkması sadece galiba muhalefet yapmak için yapılan bir çabadan, bir gayretten başka bir şey değildir. Zira Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir radyoda yaptığı konuşmada kafasının arka planında, zihninin arka planında bu halk oylamasında evetten bir yana olumlu bir görüş yansıttığını düşünüyorum. Muhtemelen bizim söylemimizi söyleyerek yeni sistemin karşısında durmak isterken yeni sistemin faziletlerini, erdemlerini anlatmak gibi bir gaf yaptı. Bu gaf öyle tahmin ediyorum ki zihninin arka planında bu sistemin ülke için çok yararlı olacağını, halk için çok yararlı olacağına dair inanca dayalı bir ifade tarzı olsa gerektir. Muhtemelen gizli evetçilerden bir tanesi de galiba Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Biz anketlerde görüyoruz ya kararsız seçmen olarak. O kararsız seçmenlerden bir tanesi de ben bizzat ana muhalefetin liderinin olduğu kanaatine varmış bulunuyorum. Biz Konya genelinde muhtemelen Konya'yı halk oylamasında en yüksek oranda, Türkiye genelinde evet oyu veren il olarak göreceğiz, bu seçimin sonucunda. Bu noktada ben Konyalıların gayret göstermesini siyasilerin dışında da sivillerin ve AK Parti'ye gönül vermiş olanların bizlere destek vermelerini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Hacı Ahmet Özdemir AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title