Haberler

AK Partili Kandemir Erzincan'da partisinin teşkilat toplantısına katıldı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Erzincan'da partisinin teşkilat toplantısına katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Erzincan'da partisinin teşkilat toplantısına katıldı.

Ak Parti Erzincan İl Başkanlığı salonunda gerçekleştirilen toplantı, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Şireci, ilk günkü aşk ve heyecanla kutlu yolda millete hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

AK kadronun bir neferi olmanın kendilerine nasip olduğunu belirten Şireci, "Bu kutlu yolda teşkilatımız bugüne kadar, Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere çizdiği vizyonda hiç durmadan, yorulmadan gece gündüz demeden en üst kademeden en alt kademeye kadar çalışmıştır. Bugüne kadar elde edilen başarılarda hiç şüphesiz teşkilatlarımızın önemi çok büyüktür." diye konuştu.

Kandemir'in yanı sıra AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililerin katıldığı toplantı basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA / Politika

Erkan Kandemir AK Parti Erzincan Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title