Haberler

AK Partili Ensarioğlu'nun Paylaştığı Fotoğraf Olay Oldu

Güncelleme:

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın milletvekilleriyle yaptığı görüşme sonrası paylaştığı fotoğraf olay oldu. Biden'in farklı görüşten olan farklı isimleri yan yana getirmesi dikkat çekti.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden ile milletvekilleri olarak yaptıkları görüşmeye ilişkin bir fotoğraf paylaştı. Ensarioğlu'nun paylaştığı fotoğrafta, görüşmeye katılan farklı partilerdeki milletvekillerin karışık bir şekilde fotoğraf vermesi dikkat çekti.

Ak Parti'li Ensarioğlu, ABD Başkan Yardımcısı Biden ile yaptıkları görüşmeye ilişkin Twitter'dan paylaşımda bulundu. "Joe Biden ile Ortadoğu ve Türkiye'deki son gelişmeleri konuştuk" diyen Ensarioğlu, Conrad Otel'de yapılan görüşmeye ilişkin bir fotoğrafı da paylaştı.

FOTOĞRAFTA YER ALAN İSİMLER

Fotoğrafta sırasıyla AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, HDP Kars Milletvekili Ayhan Bilgen ve CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu yan yana duruyor.

MHP KATILMADI

MHP'nin davet edilmesine rağmen katılmadığı görüşmeye ilişkin, heyette bulunan farklı partilerdeki milletvekillerinin karışık bir şekilde yan yana fotoğraf vermesi dikkat çekiyor. (Kaynak: Odatv)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Galip Ensarioğlu Diyarbakır Joe Biden AK Parti Güncel Haberler

500

Yorumlar (120)

Rast:

Leyla zana sen bedeninde kocaman bi yürek taşiyorsun helal sana

50
28
yanıtYanıtla
muradMobil-ANDROID:

bu gibi durumlarda mhp nin hep dik durusunu seviyorum

47
30
yanıtYanıtla
TUNALI:

BİDEN ONLARI ÇAĞIRDI VE TIPIŞ TIPIŞ GİTTİLER. HEPSİDE GÜNEYDOĞU VE DOĞULU. . . MHP , NİYE GİTMEDİ. İŞTE MHP FARKI VE ASALETİ. . .

23
43
yanıtYanıtla
hasan:

mhp hangi olayda evet dedi, kaçsın bakalım bu dönemde elini taşın altına koymayan bir sonraki dönemde baraj altı kalacak

yanıt11
yanıt23
Adınızı Yazınzaza12:

kürler lut kavmi gibi. müslüman ları dinsizleştırmeye calışıyorlar. bunu demokrasi. barış. özgürlük. devrim insan hakları. kadına eşitlik adı altında yapıyolar. yani sıyonislerin truva atı.

25
39
yanıtYanıtla
AVE:

ULAN SİZLER ADAM OLUP ÜLKENİZ İÇİN BİR ARAYA GELEMİYORSUNUZ BİR BİRİNİZİ YİYORSUNUZ MECLİSTE. . . ELİN GAVURU GELİP SİZLERİ BİR ARAYA GETİRİYOR. . . YUH SİZE YUH. . ELİN GAVURU İLE KONUŞUN KARDEŞ KARDEŞE VURUŞUN. . . YAZIKLAR OLSUN SİZE. .

60
0
yanıtYanıtla
Öztürk:

aralarında bir tane türk yok, hala hainlik yapmaya devam ediyorlar.

34
23
yanıtYanıtla
Delil Ali:

Ah güzel ülkem , Ah Osmanlı .Sen ne hallere düştün.Hainler sarmış dört yanını .Kanla kazanılan yerleri böyle masalar da kaybettik .Neyse

12
45
yanıtYanıtla
Eastern Blacksea dweller:

Türklüğün temsilcisi tek parti olarak MHP''yi görüyorum, diğerleri de PARYA olarak kabul edilebilir.

36
20
yanıtYanıtla
isyan:

Bunların maaşlarını Türkler ödüyor. Allah''ım bu nasıl bir iştir?

24
29
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title