Haberler

Son dakika: TEM otoyolunda meydana gelen kazada AK Partili milletvekili Atilla Ödünç yaralandı

Güncelleme:

Son dakika: TEM Otoyolu Ümraniye mevkinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaralandı. Ödünç hastaneye kaldırılırken hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

TEM Otoyolu Ümraniye mevkinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Bursa milletvekili Atilla Ödünç yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ödünç'ün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaza saat 13.00 sıralarında TEM otoyolu Ümraniye mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ün kullandığı 06 ATL 016 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle önünde seyreden Hakkı Ocak'ın kullandığı kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Ödünç, başından ve kolundan yaralandı.

Son dakika: TEM otoyolunda meydana gelen kazada AK Parti Milletvekili Atilla Ödünç yaralandı

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kaza çevresine dubalar koyarak başka bir kazanın yaşanmaması için önlem aldı. Sağlık ekipleri yaralanan Atilla Ödünç'ü ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Başından ve kolundan yaralanan Ödünç tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Son dakika: TEM otoyolunda meydana gelen kazada AK Parti Milletvekili Atilla Ödünç yaralandı

DURUMU İYİYDİ

Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü Hakkı Ocak, "Seyir halinde ilerliyordum arkadan geldi çarptı. Durumu iyiydi hastaneye kaldırıldı" diye konuştu.

Milletvekili Ödünç'ün kullandığı araç, çarpmanın etkisiyle hurdaya döndü. Kaza nedeniyle otoyolda bir süre trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekiplerinin çalışmasından sonra kazaya karışan araçlar çekici ile kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milletvekili Ümraniye AK Parti Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (15)

aa:

nasıl olsa araç milletin cebinden . bir şey olmaz. !

10
3
yanıtYanıtla
alakl:

sizler nasil bir insansiniz ya nankorler sizi

yanıt2
yanıt2
Kuzu.burhan:

Geberseydi.yerine.ben.geçerdim.

yanıt0
yanıt1
abura:

tüüh araba gitti yazık oldu arabaya çokda fifi

11
2
yanıtYanıtla
Reis:

Vergileriniz sağolsun daha iyisini çekerim altına

yanıt7
yanıt2
BAY X:

TANIMADIĞIN İNSAN HAKKINDA YORUM YAPARKEN ADAM KAL BİRAZ. . . PARTİLİ DEĞİLİM AMA İYİ TANIRIM İNSAN EVLADIDIR. . . OLMUŞTUR BİR HATA. . . BUNADA KAZA DENİYOR DİNEN. .

yanıt3
yanıt4
kokko:

inşallah devletin arabası değildir geçmiş olsun

9
2
yanıtYanıtla
hayri:

eğer hastalık baygınlık yoksa, buna kaza denmez ahmaklık denir.

10
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Hiieeeyyttt ulleennnn , siz benim kim oldugumu biliyormusunuzz...

yanıt2
yanıt4
Gurbetci:

Arkadan carptiysa suclu, yine hayati tehlikesi yokmus, sukretsin.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title