Haberler

Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş için en doğru kararı vereceğiz

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine gelecek isim ile ilgili "Beşiktaş için en doğru kararı vereceğiz" dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aydın'ın Söke ilçesinde Beşiktaşlılar Derneği açılış törenine katıldı. Başkan Çebi, katıldığı açılışta teknik direktör konusunda açıklamalarda bulundu.

"DAHA YENİSİNİ BULAMADIK"

Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Abdullah Avcı ile dün yollarını ayırmalarının ardından, Avcı ile vedalaştıklarını ifade ederek, "Hocamızla vedalaştık, daha yenisini bulamadık" şeklinde konuştu. Çebi, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'ın isminin gündeme gelmesiyle ilgili olarak ise "Herkesin ismi geçiyor. Beşiktaş için en doğru kararı vereceğiz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Nur Çebi Abdullah Avcı Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (10)

yk:

serrgen yalçına bir şans verilmeli ligde 18 takım var ve bunlardan sadece 1 tanesi şampiyon oluyor illaki şampiyon olacaktır yapacaktır diye beklenmemeli ve 1 şans verilmeli eminimki sergen elinden geldiğinin en iyisini yapacaktır sürekli teknik hehet değiştirmek çok saçma uzun yıllar hizmet verebilecek kişidir sergen yalçın

7
6
yanıtYanıtla
kartal:

ELBET BİR GÜN KAVUŞACAĞIZ #sergenyalçın

5
5
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Başkan yalandan geyik yapma. Herkes sergeni istiyor getir. Bi defa seyirci sizden daha iyi biliyo futbolu. Sen beşiktaşa başkan olacak adam değilsinde malesef adam yok. Bi insan bu kadar mı çirkin olur Mustafa cengiz bi de sen. Kadın hamile olsa çocuğunu düşürür

2
5
yanıtYanıtla
Bjk:

Önce takımına bak. Başkanın hergün TV lerde para topluyor. Acunda olmasa cenaze namazını kılmaya adam bulamayacaksınız. Dilen dilen nereye kadar...

yanıt3
yanıt0
....:

Çözüm italyan teknik adam Fabio Capello!

1
5
yanıtYanıtla
Harun:

Heeee he he

yanıt0
yanıt0
kartal:

baskan sergenden baska adamgibi adamami var besiktasin teknikdroktorluyune aday tek aday sergen verin bir sans sergene gorelim neller yapacak bjk icin

1
1
yanıtYanıtla
mehmet sarı:

bjk yönetimi yabancı gibi davranmasın geçmiş dönemlerdeki bjk çıkışını kesen MHK hakem tüyoları ve uzantılarını deglare ederek ekmeğini kessin yoksa her kalkışta önüne bir takoz koyarlar tff federesyonu ve mhk yapısı kökten kazınarak atılmalı cüneyt fırat palabıyık kalkavan ve 2 , 3 hakem daha bu kutsal hizmetten uzaklaştırılmalı böyle keyfi atamaları göstermelik hakem cezalarını yemezler.

2
0
yanıtYanıtla
bjk:

en azından yarım sezon için sergen alınsın, olmazsa sezon sonu Rıza çalımbay alınsın

0
2
yanıtYanıtla
kartal nado:

Avrupa yok , kupa gitti , lig bitti , Allah aşkına neyin hesabını güdüyorsunuz ? ağzınla kuş mu tutacaklar bundan sonra gelenler ? zaten bu saatten sonra ancak gazozuna oynuyoruz , 6 aylık ise gelsin Yılmaz hoca , adam bari hiç olmazsa hayatımda büyük takım çalıştırmadım demesin , kim bilir bakarsın tutarda . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title