Haberler

Sıla, Ahmet Kural'dan Tokat Yediği İddilarını Böyle Yalanlamıştı: Çıkan Haberlere Gülüyoruz

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek şiddet gördüğü gerekçesiyle sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Geçtiğimiz aylarda çıkan "Ahmet Kural, Sıla'ya tokat attı" iddialarına ünlü şarkıcı, "Çıkan haberlere gülüyoruz" şeklinde cevap vermişti.

Şarkıcı Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek şiddet gördüğü gerekçesiyle sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Sıla, Kural için 3 ay koruma kararı aldırdı. İki sanatçının ilk ayrılıklarından sonra, kıskançlık krizine giren Ahmet Kural'ın, tartışma anında Sıla Gençoğlu'na tokat attığı iddia edilmişti. Sıla bu iddialara, "Ahmet Kural ile dostluğumuz baki. Çıkan haberlere gülüyoruz." şeklinde cevap vermişti.

ŞİDDET GEREKÇESİYLE ŞİKAYETÇİ OLDU

Şarkıcı Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural'dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu.

"EVDE YAŞANAN DARP, CEBİR VE PSİKOLOJİK ŞİDDET"

Gençoğlu, avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda "müşteki" sıfatıyla ifade verdi. Avukatı Rezan Epözdemir ise daha önce İstanbul Aile Mahkemesi'nde koruma talebinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Aile mahkemesi uygun gördü, fiziki şiddet nedeniyle ilgili kanun gereği başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı verdi. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Bununla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da Sıla Hanım'ın müşteki sıfatıyla ifadesine başvurdu. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturma. Artık bundan sonra top yargıda."

Sıla, Ahmet Kural'dan Tokat Yediği İddilarına Böyle Cevap Vermişti: Çıkan Haberlere Gülüyoruz

SILA, 3 AYLIK KORUMA KARARI ALDIRDI

Epözdemir, mahkemenin Ahmet Kural aleyhine dün itibariyle 3 aylık bir koruma kararı verdiğini ve bu kararın, "evden ve iş yerinden uzaklaştırma ile kitle iletişim araçlarıyla rahatsız etmeme" yönünde olduğunu da sözlerine ekledi.

"ZAMANI GELİNCE KONUŞACAĞIZ"

Adliye çıkışı açıklama yapan Sıla, "Zamanı gelince konuşacağız. Ahmet Kural'dan şikayetçi oldum bunun için ifade verdim." dedi.

Sıla, Ahmet Kural'dan Tokat Yediği İddilarına Böyle Cevap Vermişti: Çıkan Haberlere Gülüyoruz

SILA, TOKAT İDDİALARINA BÖYLE CEVAP VERMİŞTİ

Bir üniversitenin ödül törenine katılan ünlü şarkıcı Ahmet Kural'ın kendisine tokat attığına dair çıkan iddialara yanıt vererek, " Ahmet Kural ile dostluğumuz baki. Çıkan haberlere gülüyoruz." demişti.

Sıla, Ahmet Kural'dan Tokat Yediği İddilarına Böyle Cevap Vermişti: Çıkan Haberlere Gülüyoruz

AHMET KURAL HABERLERİ YALANLAMIŞTI

Ahmet Kural da daha önce çıkan haberleri sosyal medya hesabı üzerinden yalanlamıştı: "Üstün hayal gücünüzle beni karalamaya çalışırken, değerli bir sanatçımıza da iftira attığınızın farkına varmanızı dilerim. Saygılarımla."

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Kural Çağlayan Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

BROO:

O ZAMAN VAR DİCEKTİN ŞİMDİ GELMİŞ VAR DİYORSUN

3
0
yanıtYanıtla
...:

sila ile ahmet kural hiç yakıştıramadım . . galiba sıla ahmet kurala aşık çok seviyor du , artık sevmiyordur . . .

2
0
yanıtYanıtla
ss:

sılaya bunu yaşatan hayat bize neler yaşatır

2
0
yanıtYanıtla
ERHAN:

SEN KENDİNİ NEDEN AZIMSIYORSUNKİ

yanıt1
yanıt1
IeatAssAlot:

Haha acınası

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title