Haberler

Ahmet Çakar: Fenerbahçe Hakemle Kazandı

Güncelleme:

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Atromitos'u hakem sayesinde yendiğini ifade etti.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Yunanistan temsilcisi Atromitos'u van Persie'nin golüyle deplasmanda 1-0 mağlup ederken Ahmet Çakar, sarı-lacivertlileri kızdıracak bir yorumda bulundu.

"FENERBAHÇE HAKEMLE KAZANDI"

Robin van Persie'nin attığı golde faul olup olmadığı tartışması üzerine yorumunu yazan Çakar, "Kim ne derse desin Fenerbahçe hakemle kazandı" dedi. Ahmet Çakar, daha sonra "Van Persie artık uçan değil iten Hollandalıdır" şeklinde bir tweet daha attı. Ahmet Çakar'ın tweet'ine birçok Fenerbahçeli taraftar, ünlü yorumcuya sert tepki gösterdi.



Fenerliler, Ahmet Çakar'ı eleştiri yağmuruna tuttu...


Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (79)

Can:

Yalan mi? Hayir degil maci izledgm fenerli arkadaslar bile bisey diyemediler :)

14
13
yanıtYanıtla
Cck:

Bikini verelim mi

25
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

ulan ne iddiası resmen hakem hediyesi daha ne olsun

16
8
yanıtYanıtla
istanbulMobil-ANDROID:

fenerbahcenin 19 sampiyonlugunun en az 15ini haketmemistir...şikeci dalavereciler...

13
10
yanıtYanıtla
besiktasli:

Ahmet Cakar, birilerine cakar makar ama yinede dogruluk payi var!!

18
5
yanıtYanıtla
Vezirrrrrrrrrrrrrrrr:

Ya kardeşim bimevzuda anlamadığım konu şu şimdi şampiyonlar liginden elensik tama gs para kazandı baya olaya dahildi anladık ama bugün bizim UEFA da alacağımız her başarı ülke puanına fayda türklere fayda sağlarken neden bir yunan takımı için bu kadar adalet timsali oldular kendileri olsa sıkıntı yok bize gelince rakip düşman olsa gene avukatlığı yapılıyor yapmayın ya herşey bir yana oynayan Fenerbahçe diğeride yunanlar kimse k.b ama diğer takım taraftarlarına b*k yemek düşer maçla alakaları bile yok bu kadar kuyruk acısı yapmayın ayıptır ya 3 kupa aldınız gruplardasınız büyük gs büyük gs diyorsunuz biraz önünüze bakın böyle büyük kulüp mü olur ahmet çakar sende k.b doğrucuyum diye geçinen bir düzembazsın ayrıca uçan Hollanda lakabını dünya ona verdi hakkıyla aldı sen kimisinde adını değiştiriyorsun d*dük bikini giy sen önce ;)

17
5
yanıtYanıtla
ümit aslanMobil-ANDROID:

o bikini sozunu yedirmicektik sana..sirf seni kari yaptik die bu nefret dimi godos..atromitosa 1 sana 2..:)

4
18
yanıtYanıtla
tanay:

fbnin fbden başka dostu yok aziz başkan bunu daha yeni öğrendi uluslararası maçlarda bile karşıdaki yunan takımı bile olsa yeter ki fb kaybetsin. fb hangi yabancıya el atsa gs ve bjk hemen adamlarını devreye sokar fiyatı yükseltir artık bundan sonra fb de hiç ilgilenmediği futbolcuların fiyatını yükseltecek centilmenlik bitti

1
19
yanıtYanıtla
işin özü:

3 sene parelel şikeyi savunacak absürt birinin, yorumlarına üstelik bikini bile giymemiş birinin fb liler nezdinde değeri sıfırdır. . . yıllarca bu kendini beğenmiş megaloman(erman ve çakar) hakemler. . genç hakemleri fb ye karşı kışkırtmışlardır. . . şu aralar cüneyt çakırı kıskanmaktan , kafasında saç kalmamış, a . çakarın tweetleri sadece parelel gs ve ts lileri sevindiririr. . .

14
6
yanıtYanıtla
FENERBUYENER:

Ahmet Cakar sen oldun bir Cakal Fener yendi ya sen ona bak oturdugun gibi kal!

6
14
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title