Haberler

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe için beklenmeyen iddia: Eninde sonunda Aykut Kocaman'a dönecekler

Güncelleme:

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, teknik direktörlük görevi konusunda Erol Bulut ve Nenad Bjelica ile görüştüğü iddia edilen Fenerbahçe için dikkat çeken bir iddiada bulundu. Ali Koç'un henüz hiçbir teknik adamla anlaşmadığını vurgulayan usta yorumcu, "Fenerbahçe eninde sonunda Aykut Kocaman'a dönecek" dedi.

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç kısa bir süre önce yaptığı açıklamada gelecek sezonun yeni teknik direktörünü belirlediklerini ifade ederek "sezon bittiği zaman açıklayacağız" demişti.

O günden bugüne yaklaşık 15 gün önce Fenerbahçe içim Erol Bulut ismi ön plana çıktı. Ahmet Çakar ise kamuoyunun aksine sarı-lacivertli takımın yeni teknik direktörünün henüz belli olmadığını iddia etti.

"NAMUSSUZ BİR ADAM DEĞİL Kİ, NEDEN OLMASIN?"

Fenerbahçe'ninn eninde sonunda Aykut Kocaman'a geri döneceğini ifade eden Ahmet Çakar, "Fenerbahçe eninde sonunda Aykut Kocaman'a dönecek. Aykut Kocaman namussuz bir adam değil ki, neden olmasın? Fenerbahçe taraftarı için kötü bir tercih değil ve Fenerbahçe camiasını da çok yakından tanıyor. Emre Belözoğlu ile de dava arkadaşlığı yaptılar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Ahmet Çakar Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (22)

Hasan:

Ben bir Fb Li olarak AYKUT HOCA'' nın Fenerbahçe nin başına gelmesini çok isterim. Hiç olmazsa kendi içinden gelen birisi FB çamiasının ne istediğini iyi bilen birisi. Aykut Hocanın geleceğini sanmam. Gelirse de çok iyi olur.

12
3
yanıtYanıtla
ZIRDELİ:

AYKUT KOCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAN ADAM GİBİ ADAM GELİRSE FENER ÖZÜNE DÖNER BEN BİR FENERBAHÇELİ OLARAK GELMESİ İÇİN YÜREKTEN DESTEKLİYORUM.

12
3
yanıtYanıtla
aliii:

ne aykutu yaaaa. . . . konyanın halini görmüyormusunuzzzz. . . fenerin bugün düşüğü maddi sıkıntının tek nedeni aykuttttt. . . luganoyu 3 milyon dolara satıp serdar kesimal denen oyuncuya 5 milyon euro ile aldıran orhan şam-bienvenu-simaoo-krasic-vander viel-karlos kemeni-daha kimler kimler feneri 5 yıl çalıştırdı şaibeli bir şampiyonluk -. . . . . olmaz olaydı bütün kulüpler düşman kesildi. . .

4
10
yanıtYanıtla
fb:

keşke aykut hoca gelse burda aykut hoca için olumsuz yorum yapanların futboldan anladıklarını sanmıyorum

8
4
yanıtYanıtla
ole:

kim ki bu? ne alakası var fenerle? bu gelirse fener lig bile düşebilir. bi şey bilmiyor bence. almasınlar sakın. gayet iyi durumdayız. ali koç başkan fener şampiyon ole ole ole

1
9
yanıtYanıtla
Aykut değil:

Aykut hocayla çok çalıştık olmadı tutmadı. Bundan sonra başka bir hocayla anlaşmamız Lazım Erol bulut yada Okan hoca olabilir...

5
5
yanıtYanıtla
Ömer:

Keşke geri dönse efsanemiz ama şu anki yönetimle bunun olması çok zor. Aykut hocayı boş boş eleştirenler şimdi çok mutludurlar inşallah

8
2
yanıtYanıtla
Ysf:

Galatasaray maçları hariç iyi futbol oynatıyodu nedense anlmadim terime karşı eli ayagı kuruyodu öne geçse bile korkak oynatıp maçı kazanamıyodu

yanıt0
yanıt0
Fbbli:

Aykut kocaman hakkı yendi Türk teknik direktörü ile çalışırsak bu Aykut hoca olur diyenler aynaya baksınlar

4
3
yanıtYanıtla
Mustafa arat:

Sn. Ali Koç, yerli hocayla çalışacaksam Aykut kocaman dan başkasıyla çalışmam demiş ancak taraftar baskısıyla Ersun Yanal ı getirdi. Bu büyük bir hataydı. 30 yıl alınamayan kupayı alan Avrupada çeyrek final oynatan Aykut kocaman dan başkası değildi

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title